LFG.HU

Farkas Milán
hírekCimkek
Második alkalommal kerül megrendezésre az oszkói élő szerepjáték. A játékot a helyi klub, a Hegyhát Vándorai szervezi. Kis falu és kis klub vagyunk, de megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a tavalyi próbajáték után évről évre egyre színvonalasabb játékokat rendezzünk.
 
A játék időpontja: 2008. június 28-29 (szombat-vasárnap)
Helyszín: Oszkó (Vas megye, Szombathelytől 40 km, Vasvár mellett)
 
A játékról
A játék világát átültettük a Forgotten Realms világába, hogy konkrét helyszíneket és eseményeket vonhassunk be a történetekbe. Hatalmas újítás volt, hogy bevezettük a karakterfejlődést, kvázi szintlépést. A 2007-es játék próbajáték és csapatalapú harci játék volt, idén szerettük volna ezt konkrét történettel az élő szerepjátékok szintjére felemelni. Sajnos a szervezők alacsony létszáma miatt ez nem biztos hogy sikerülni fog, de azt megígérhetjük, hogy nem fognak unatkozni a hozzánk látogatók.
 
A jelentkezés módja
- A játékon mindenki a saját felelősségére vesz részt.
- A játékon részt vevő 18 éven aluliak esetén írásos szülői beleegyezés szükséges.
- A honlapról letöltött, helyesen kitöltött és visszaküldött jelentkezési lappal történik. A jelentkezési lap leadása nem kötelező, viszont az e-mailben / levélben / telefonon / személyesen / stb. való jelentkezés mindenképp. A jelentkezési lap csupán megkönnyíti nekünk a csapatok előzetes elosztását.
- A játékon nézők is részt vehetnek, nekik jelentkezési díjat nem kell fizetniük, jelmez viselése azonban kötelező. A találkozási helyen reggel megjelenni ugyancsak, mivel onnan fogunk közösen kiindulni a játék helyszínére.
- A nevezés díj 1000 Ft, mely legkésőbb a helyszínen fizetendő.
 
Minden további információ, valamint a szabálykönyv megtalálható a klub honlapján:
http://stat.dyna.ultraweb.hu/404.php
 
 


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához