LFG.HU

Eberen_Orkodo
eseményekCimkek
Tavaly új helyszínt találtunk a táborunknak: Koppánymonostor után a Vizek Városa tavainak és medencéinek hűsítő közelében pihentünk és játszottunk egy hetet. A helyszínt nagyon megszerettük, ezért újra ott találkozunk, 2008-ban is várunk az Intellego Aquam táborban. Részletek a www.hhie.hu oldal Intellego Aquam menüjében, vagy ebben a cikkben.

Helyszín
: Tata (Fényes Fürdő)
Időpont: július 13. vasárnap – július 19. szombat
Programok (a teljesség igénye nélkül)
1. Szerepjátékok - M.A.G.U.S, 7Tenger, D&D, Ars Magica, WARHAMMER – FRPG, Vámpír – Középkor
Versenykalandok:
- D&D (FORGOTTEN REALMS) – “Waterdeep Saga” / Vízmélyi Történet
- SHADOWRUN – “The begining” / A kezdet (avagy a Kovács-család átlagos élete Budapesten, 2060-ban)
Mesélők - Illidan, Jim Bellushy, Éberen Őrködő, The…
2. Társasjátékok - Trónok Harca, Doom, Rettegés Arkhamban, Puerto Rico, Catan telepesei, Citadella, Drakon és még sok más.
3. Kártyajátékok (nem gyűjtögetős) - Munchkin, Meuterer, Bang!, Condittorei és egyebek.
4. Egyéb programok – A szerep és társasjátékok mellett reggeltől estig úszkálhatsz, pancsolhatsz, vagy használhatod a lábtenisz, kosár- és strandröplabda pályákat. Délelőttönként ismerkedhetsz a tradicionális szamuráj kardvívás alapjaival, délutánonként pedig a vízihoki néven ismert sportjáték technikáival. Ezen kívül minden nap lehetőséged van a jó környezetben való sétálásra (kocogásra), vagy akár városnézésre is.
Ha bármilyen igényed, javaslatod, észrevételed van, amitől úgy érzed, hogy jobb lehet a tábor, arra kérünk, juttasd el hozzánk levélben vagy e-mailben. Kíváncsian várjuk ötleteidet.
A részvételhez szükséges információk

Helyszín:
A tábor a tatai Fényes Fürdő és Kemping területén lesz megrendezve.

Szállás és étkezés:
A szállást vasárnap délután 15.00 órától lehet elfoglalni és szombat délelőtt 10.00 óráig kell elhagyni. Az elhelyezést 4 és 6 férőhelyes zuhanyzós, WC-s faházakban tudjuk megoldani.
A kétszemélyes motelszobák ára az alapárnál (25.000 Ft) személyenként 3.000 Ft-tal kerül többe, míg a sátorozás fejenként 3.000 Ft-tal kerül kevesebbe. A reggeli étkezést mindenkinek önerőből kell megoldania, de lehetőség van a közös bevásárlásra. Ha csupán néhány napra szeretnél eljönni, valószínűleg csak sátorozni tudsz majd. A napijegyes részvételnél a Fürdő területére való belépésedet nem, de aznap egyszeri étkezést (ebéd vagy vacsora) tudunk biztosítani a számodra. A vegetáriánus kaja is megoldható, amennyiben igényedet előre jelzed.

Árak:
1. Sátor + ebéd 22.000 Ft
2. Sátor + ebéd + vacsora 25.000 Ft
3. Faház + ebéd 25.000 Ft
4. Faház + ebéd + vacsora 28.000 Ft
5. Motel + ebéd 28.000 Ft
6. Motel + ebéd + vacsora 31.000 Ft
7. Napijegy sátorban 4.000 Ft
8. Napijegy faházban 5.000 Ft

Jelentkezés, előleg befizetése
A jelentkezés határideje 2008. Június 15.
A következő információkra minden esetben szükségünk van: név, pontos lakcím, e-mail cím, életkor (amennyiben még nem múltál el 14 éves, akkor szülői beleegyező nyilatkozatot is kérünk).
Természetesen írd meg, hogy melyik elhelyezési, ellátási formát választottad, és ha csak néhány napra szeretnél jönni, ne feledd el megírni, mely napokon számíthatunk rád!
Az előleget (10.000 forint) az előzetes jelentkezéssel egy időben, banki átutalással juttasd el hozzánk.
A fennmaradó részt ráérsz a helyszínen kifizetni.

Számlaszámunk: 11600006-00000000-23573875 – Kovács Zoltán
Sok szeretettel: Kovács Zoltán (Gigapu) főszervező
E-mail: giba@enternet.hu, Telefon: 06 (70) 457-7878
További információk:
www.hhie.hu Intellego Aquam menüpont, ahol folyamatosan új cikkeket töltünk fel a táborral és a kalandmodulokkal kapcsolatban.

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához