LFG.HU

Dóra Lerf
eseményekCimkek
Hatalmas Uralkodónk parancsára ez évben is megrendeztettetik az ilyentájt mindig szokásos lovagi torna, mellyel tisztelettel adózunk az évszázadokkal ezelőtti Nagy Csata résztvevői előtt. A bajvívásra meghívatik minden honbéli férfi, nő, és gyermek, lovag, kalandozó és portyázó egyaránt.

2008. július 4-9 között, saját fejlesztésű rendszeren alapuló, több napos élő szerepjátékra kerül sor Tapolcától néhány kmre, Véndekhegy-Kolónia térségében. A játék egyaránt kaland és harcijáték jellegű, középkori stílusú fantasy világban. Várjuk kisebbek, nagyobbak, kezdők és jártasak jelentkezését is. Az alsó korhatár 13 év, de a 18 év alatti résztvevőktől a helyszínen a szülő írásos beleegyezését kérjük.
A központi táborhely egy Véndekhegyen található telek, illetve a hozzá tartozó ház (Fogadó). A szállás sátrakban, hálózsákokban lesz, így ezeket szükséges hozni. A táborhely elég nomád jellegű, ezzel is fokozva a középkorias hangulatot (ez konkrétan azt jelenti, hogy nincs folyóvíz, de a tisztálkodás kérdése megoldott, tehát aggodalomra nincs ok – akinek problémája van, keressen meg minket).

A maximális résztvevőszám 30 fő (a 8 mesélővel együtt).

Piszkos anyagiak: a tábor díja előreláthatólag 16.000 Ft, ami tartalmazza az étkezések (napi egyszer meleg, kétszer hideg, illetve a folyadékellátmány) és a programköltség díját, de a lejutásét NEM. Pestiek és Pest környékiek részére azonban szervezünk közös utazást július 4-én oda, és 9-én vissza, Tapolcáról pedig busszal megyünk a táborhelyre.
A jelentkezési határidő július 1, eddig kell a részvételi díjnak megérkeznie. A pénzt csekken, átutalással, illetve esetlegesen személyes átvétellel juttathatod el hozzánk, ezekről a lehetőségekről előjelentkezés után érdeklődj emailben. Jelentkezni a nosomano@gmail.com címen lehet. A szabálykönyv tanulmányozása után küldj egy levelet, ami tartalmazza a valódi neved, életkorod, játékban használt neved, kasztod-fajod, és egy rövid karakterkoncepciót.
Kérdéseiddel fordulhatsz a nosomano@gmail.com-ra, illetve fórumunkon, a http://stat.dyna.ultraweb.hu/404.php -n is felkereshetsz minket, ahol letöltheted a szabálykönyvet, és beszélgethetsz a többi játékossal is.

Gyere el, és liveozz velünk!:)
Colonia-Álomvilág Live szervezőcsapat


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához