LFG.HU

Hadházi Dániel
hírekCimkek

A Samsung Electronics Magyar Zrt.-nek köszönhetően az idei évben is megrendezésre kerül a World Cyber Games 2008 magyarországi selejtezője, valamint a World Cyber Girls szépségverseny. A nevezés már megkezdődött!

2008. június 18-án megkezdődött a nevezés a világ legnagyobb PC- és videojáték versenyének hazai selejtezőjére. A díj nem más, mint hazánkat képviselni a világbajnokságon! Magyarország idén öt kategóriából indít versenyzőket, ebből négynek internetes előselejtezője is lesz a http://hu.worldcybergames.com oldalon:
Command & Conquer 3: Kane’s Wrath
FIFA 08
StarCraft: Brood War
WarCraft III: The Frozen Throne

Ezenkívül Guitar Hero III: Legends of Rock-ban bárki ingyenesen nevezhet, a World Cyber Games 2008 magyarországi döntőjén (augusztus 31., Jövő Háza). Akárcsak a másik négy játék esetében, a győztes ebben a versenyszámban is képviselheti hazánkat a világbajnokságon.

Szintén a mai naptól lehet nevezni a World Cyber Girls szépségversenyre is, ahol keressük hazánk legszebb gamer lányát, aki nem csupán a külsejével hódít, de a PC- és videojátékok terén is megállja a helyét. www.worldcybergirls.com

További információ:
A rendezvény szervezői – IDG Hungary Kft.
Hadházi Dániel
Tel.: 06-70-317-89-60
e-mail: dhadhazi@idg.hu


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://hu.worldcybergames.com]
[http://www.worldcybergirls.com]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához