LFG.HU

szab
eseményekCimkek

A kráni határ melletti városállamok története befejeződött. A túlélők megpihentek a feldúlt városok romjain, a  hősök pedig a halotti máglyákon. Új történet veszi kezdetét!

A Debreceni Hadi Játékok negyedik epizódja Ynev eleddig ismeretlen,  távoli vidékeire nyit kaput. Minden ízében új történet kezdődik, melyben a kontinens északi és déli tájairól érkezett kalandorok színes forgatagába csöppenhet a bátor vállalkozó. Szövetségek, barátságok szövődnek, és új ellenségeket szerezhet mindenki, aki nem fél némi fegyveres testmozgástól.

A 2008. augusztus 22-24 között, Geszteréd mellett megrendezendő DHJ4 jelentkezési időszakának kezdete július 1. Az új sztorivonalban számos csapat, frakció, társaság került kidolgozásra. A szereplista hamarosan felkerül a http://smaragd.tttweb.hu oldalra. Jelentkezési sorrendben lehet majd választani a felkínált szerepek, csapatok között, stipi-stopi módszerrel. A csapatok meghatározott pontokat kapnak, amelyekből kasztos karaktereket (varázsló, pap, boszorkánymester, stb.) “vásárolhatnak”. A nem kasztos karakterek “egyszerû” harcosokat alakíthatnak majd a játékon. A szabályrendszer szintén a fenti honlapon lesz elérhető.

A helyszín marad ugyan Geszteréd környéke, de az eddigiektől eltérő területen folyik majd a játék. A szervezők Téglás állomásáról biztosítják a fuvart a játékterepre az érkezés napján, és a játék után oda is szállítják a játékosokat vissza.

A nevezési díj idén is 1000 Ft/fő.

Várjuk a jelentkezéseket július 1-től a kosa.sandor@gmail.com címre.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://smaragd.tttweb.hu]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.