LFG.HU

Zájer Attila
hírekCimkek
Volt idő, mikor még minden jó volt. Oly idő mikor még mindent a szép, igaz szavak és tettek formáltak. Ekkor még nem ismert félelmet, haragot a nép és kedve virágos volt akár az égiek rózsaligetei. Nem véletlen hát, hogy a feledett kor elmúlta után oly sokan vágyják vissza, hogy újra eljöjjön az idő, az idő mikor minden kaland a küszöbön túl csak egy lépésnyire kezdődik. A lehetőség, hogy sárkányok és távoli világok galaxisainak szörnyeivel vívjunk hősies, vagy galád küzdelmeket. Az izgalom, hogy vajon szeretett legendás hőseink megérik e a következő kalandot és újra fényesen tekintenek fel a napra, hogy tovább harcoljanak.
 
Szeretnénk hát erre lehetőséget és mesés helyszínt biztosítani. Egy alkalmat mely mindig ismétli önmagát és egy eseményt, amire számítani lehet. Ennek érdekében e hónap 20-tól minden 3. héten, szombaton indul a Rúna Tábor Szerepjátékos Klub. Ahova várunk minden kedves érdeklődőt.
 
A Klub minden alkalommal 11:00 órától, akár éjszakába nyúlóan tart nyitva. A 20.-i első Klub napunk egy megnyitó nap lesz, ahol a főszerep a szerepjátékoké és az újra találkozásé lesz. Későbbiekben viszont előadásokkal is készülni fogunk ahol meghívott vendégekkel lesz alkalmatok találkozni és beszélgetni a szerepjáték számtalan témájában.
 
Bárki jöhet, és bármilyen mesére lehet készülni és számítani, azonban a táboroktól eltérően a klubban inkább önszerveződésre sarkallunk mindenkit. Azért álljon itt néhány játék, amiket biztosan megtaláltok, ha lejöttök: M.a.g.u.s., Star Wars d6, Shadowrun, Call of Cthulhu, Alien, Vampire.
 
Ha van kedved egy jót játszani, ha van egy meséd, de nincs csapatod, ha van karaktered, de nincs mesélőd, ha kíváncsi vagy milyen egy pörgős játék, vagy egyszerűen csak társaságra vágysz, gyere és nézz le hozzánk!


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://runatabor.com]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához