LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Olvastál egy jó fórumbejegyzést, melynek a címlapon lenne a helye?
Találtál valahol egy érdekes cikket, melyet a Magyar Szerepjátékosok Oldalán is szívesen látnál? Guríts egy hírt a címlapra!
Az RPG.HU új szolgáltatása, az “Irány a Címlap!” erre lehetőséget ad. Nem is kell hozzá sok minden, csak egy fórumos regisztráció, és máris használhatod.

Hol és hogyan?
A http://lfg.hu/iac címen megtalálhatod az eddig beküldött hírajánlásokat. Amelyikről Te is úgy gondolod, hogy nálunk a címlapon a helye, ott egy kattintás a kocka alá, és hatoldalúnk számlálója egyet előre lép. Megfelelő számú szavazat után pedig a belinkelt cikk vagy hír a kívánt helyen megjelenik. Beküldésnél a [beküld], ellenőrzésnél – bekerült-e a beküldés a feldolgozatlan javaslatok közé – a [szétnéz] menüpont használandó.

Reményeink szerint legfeljebb 1 óra leforgása alatt kikerül innen a linkjavaslat a megszavazhatóak közé, melyek listáját az [index]-nél éred el, vagy egyszerűen a fent említett linken.
(Természetesen azért fenntartjuk a jogot, hogy az így címlapra gurított tételek között szelektáljunk, így pl. spammerek azonnali eltiltást kapnak.)

Olvass és dönts, légy “szerkesztője” az RPG.HU-nak!
Keresd az alább látható kockát. Gurításod fontos nekünk.

(A szolgáltatás tesztideje alatt az RPG.HU Fórumain, az ART.RPG.HU képeinél és a Játékteremben található kockákkal tudsz egy tételt a legkönnyebben a címlapra gurítani, az éles verziónál a partner-oldalak számára is megnyitjuk kódot, amivel könnyebben tudják hirdetni saját tartalmukat nálunk.)


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://rpg.hu/iac]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához