LFG.HU

SirThomas
eseményekCimkek
Idén is nagy szeretettel várunk minden érdeklõdõt (legyen az akár keményvonalas vadász, vagy épp a rendszerrel ismerkedõ ágyútöltelék) Shadowrun versenyünkre, amelyet 2008 november 8-án rendezünk meg a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban (1085 Budapest, Horánszky utca 11.).
Időpont: 2008. november 8

Nevezési díj: 1000 forint
Nevezés módja: átutalás + regisztrációs e-mail
Határidõ: október 27.

 

Szokásainktól kissé eltérõen ezúttal a háttérinformációkat a verseny elõtti idõszakban nem egyszerre, hanem kisebb csomagokban fogjuk elétek tárni, amelyhez egy blog alapú oldalt készítettünk. A játékosok a verseny elõtt híreket és rövid novellákat fognak majd találni az oldalon, amelyek száma a verseny közeledtével egyre bõvül majd. Lehetõségük lesz hozzászólni egy-egy cikkhez, s ezzel ingame jellegû extra információk is a kezükbe juthatnak. Emellett a karakterek végleges felszerelésének kialakításában is szerepe lesz majd a blogos beszélgetésnek.
 
Bõvebb információkat a nevezésrõl, versenyszervezésrõl, játszható karakterekrõl, novellákról, használható segédanyagokról és versenyszabályokról a hivatalos oldalon találtok, ahol bármilyen kérdésetekre szívesen válaszolunk.
 
A szervezõcsapat e-mail címe: srverseny KUKAC rpg PONT hu
 
A Shadowrun erõsen rétegjáték, de nagy szeretettel várunk minden lelkes szerepjátékost, aki nem fél egy kis különlegességtõl. Mesélõink szívesen foglalkoznak vállalkozó kedvû kalandorokkal, érkezzenek azok Forgotten Realms, Ynev vagy bármely más szerepjáték világáról. :)
 
A verseny helyezettjeit értékes ajándékokkal jutalmazzuk, melyeket részben az rpg.hu, részben más támogatók segítségével és hozzájárulásával gyûjtünk össze.
Ezúton is köszönjük nagylelkû támogatásukat.
 
Tisztelettel,
 a Szervezõség
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://srverseny2008.blog.extra.hu]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához