LFG.HU

Gulandro
hírekCimkek
A Krónikák. hu lassan harmadik éve rendezi egynapos találkozóit és szerepjátékos táborait. Megtisztelő, hogy vannak visszajáró játékosaink és olyan mesélők akik rendre szívesen fogadják el felkérésünket a kalandmesteri tisztség betöltésére rendezvényeinken. Még ha restség démonai lebegnek is olykor felettünk, úgy érezzük, hogy nem hálálhatjuk meg ezt annál jobban, hogy újra és újra megszervezünk a M.A.G.U.S. rajongóknak egy, a hobbijuknak szentelhető alkalmat.
 
A IV. Kalandorkrónikák találkozó második évét éli ugyanazon a helyen és környezetben, mely jól bevált és a játékosoknak is megfelelt idáig. Így ezúttal is csak a játék időpontja változott, melyre idén 2008. november 8-án lehet számítani. A korábbihoz hasonló időbeosztással reggel tíz órai kezdéstől este fél hétig tart a játék, de ha mégis elhúzódna a dolog, igyekszünk dinamikusan hozzá állni a kérdéshez.
 
Az őszi találkozó kalandjával egy régi szellemi adósságunkat törlesztjük, mikor egy kifejezetten retrós hangulatból igyekszünk szerepjátékos igényeknek megfelelő kalandot prezentálni a kalandozóknak és kalandmestereknek egyaránt. A kalandhoz tartozó hangulatkeltő novella és karakteralkotás hamarosan elérhető lesz a találkozó honlapján.
 
Az idei karakteralkotás bizonyos mértékig más lesz mint az eddigiek. Megtartva az eddigi bő kasztválasztékot kiegészítjük két új lehetőséggel (a krónikás és hegyi barbár osztályokkal) míg a karakteralkotásra költhető pontok értékét az eddigi 12 ezerről 8 ezerre csökkentjük majd. Ezzel a lehetséges tapasztalati szintet szeretnénk az eddigi négy és hatról két szinttel lejjebb szorítani, hogy a sokéves gyakorlat és megszokás után, kezdő karakterek bőrébe bújva tapasztalják meg a kalandokkal teli világ adta lehetőségeket.
 
Karakteralkotási szabályok PDF-ben: KLIKK IDE
 
Időpont: 2008. november 8.
Helyszín: Közgáz Pince (a Zsil utcai villamos megállótól 2 percre)
Részvételi díj: 1500 ft/fő
Jelentkezési és befizetési határidő: 2008. november 1.
 
A találkozóra szívesen várjuk játékosok és mesélők jelentkezését. Utóbbiak amellett, hogy természetesen ingyen vesznek részt a találkozón, kérem, hogy alkalmasint levélben keressenek meg.
 
Üdvözlettel:
az Elveszett Mesék Társasága
a Kronikak.hu szerkesztősége

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://kalandor.kronikak.hu/ ]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához