LFG.HU

Gergely Péter
hírekCimkek
Meghívó a szamurájok, sárkányok, szerzetesek világába!
Légy üdvözölve a Legend of the Five Rings világában, Rokuganon, ahol a becsület ereje hatalmasabb, mint az acélé. Rokugan a hős szamurájok, misztikus shugenják és az Árnyékföld félelmetes teremtményeinek földje. Az itt játszódó gyűjtögetős kártyajátékot 1995-ben hívta életre egy lelkes fejlesztőcsapat. Azóta Rokugan világának történéseit a játékosok alakítják, akik helyi, országos és nemzetközi versenyeken való részvételükkel biztosítják az interaktív történetvezetést. A versenyek eredményei és a játékosok kommunikációja közvetlen hatással vannak a világ történelmére és a szereplők sorsára.
 
November elején versennyel egybekötött egésznapos bemutatót tartunk minden kíváncsi játékosnak, mivel jövőre új éra elé néz a játék, megszépült design-nal és egy új dinasztiával Rokugan trónján. Az új császár kiléte egyelőre kérdéses, ez többek között a mi versenyünk eredményétől is függ. Éld át velünk a klánok soha nem szűnő hatalmi harcát, melynek tétje most nagyobb mint ezelőtt valaha volt! A játék hangulatát leírva nehéz visszaadni, de ha kipróbálod gyorsan rákapsz az ízére.
Az új játékosok számára amúgyis ez az ideális időszak a játék elkezdésére, mivel a legelső kiadás lapjait a CCG-k történetének során először teljesen ingyen kapja kézhez minden érdeklődő (nemcsak a bemutató során, hanem a későbbiekben is).
Mindenkit szeretettel várunk!  
 
Időpont: 2008. november 8. Kezdés: 10:00. 
Helyszín: Budapest, Ferenc körút 40. (Sárkánytűz szerep- és társasjáték bolt) 
További információ: forum.rpg.hu (Legend of the Five Rings topic) , www.l5r.com/products/the-imperial-gift/
Kontaktszemély: Gergely Péter (gpm(kukac)freemail.hu)
 
 

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához