LFG.HU

HammerTimeCafe
Rhea
hírekCimkek
Származzanak az agrovilágok végtelen termőföldeiről, az égbe törő bolyvárosok nyüzsgői millióiból vagy legyenek bár az űr szülöttei, az Emberiség Szent Birodalmában az élet sohasem egyszerű. A béke századéveken át is tarthat, de ha egyszer elsötétül az égbolt és zölden izzó hullócsillagok hasítják át a Boly felett gyülekező fekete fellegeket, akkor a legősibb hagyományok is megroppanhatnak. A Zsarnokcsillag felbukkanását mindig is baljós jelek előzték meg…

A Mentálcsavar Egyesület Warhammer 40,000: Dark Heresy szerepjáték-versenyt szervez a Távoli Világok Arcai szerepjátékos találkozó kereteiben. A helyszín Debrecen, a rendezvény belépti díja ingyenes, a játékért pedig mindössze 500 Forint jelképes belépőt kell fizetni.

A modul nem titkoltan a Zsarnokcsillag és a Hereticus Tenebrae köré szerveződik és nyíltan megköveteli a játékosoktól, hogy a birodalom egyszerű polgáraiból vezessék le a karaktereiket, kezdve a szürke hétköznapok bolylakójától a legdeviánsabb űrszökevényig. Hangsúlyozom, a karakterek karrierútjuknak megfelelő, szakmájukat tekintve mindennaposnak mondható élethelyzetekből fognak indulni, ez az előtörténet elkészítésekor figyelembe veendő. A karakterek tehát NEM akolitákként indulnak, közük az Inkvizícióhoz a legnagyobb valószínűséggel (tehát biztosan) nem volt még.

Történetünk szereplői tehát bármilyen világról, bármelyik karrierutat járva érkezhetnek az események sodrába, csupán néhány megkötéssel:
- a karakteralkotásra rendelkezésre álló Xp mennyisége 1000
- a karakter életét átható jóslat a kalandmodul megkezdése előtt kidobandó (ahogy a Birodalmi Pszík felszentelési mellékhatása is)
- a Sebpontok és a Sorspontok tekintetében a megszerezhető maximumnál eggyel kevesebbet kapnak a játékos karakterek
- az elosztandó tulajdonságátlag értéke 32
- a modul helyszíne a Malfi 2-2/34/CS/N- bolyvilág lesz, a karakterek előtörténetét ennek értelmében várjuk maximum egy A4-es oldal terjedelemben

Erőteljesen építünk a még csak érdeklődők jelenlétére is.
Rendezvényünk nagyban azoknak a játékosoknak szól, akik, bár ismerik a Warhammer 40k univerzumát, akár Dan Abnett vagy Ian Watson műveiből, akár a Dawn of War vagy Dark Crusade játékokból, akár a Games Workshop terepasztalra készült játékaiból, de eddig még nem találkoztak az angol nyelven megjelent Dark Heresyvel, s szívesen játszanának egy jót vele.
Helyszíni karakteralkotásra a versenyt megelőző egy, azaz 1 órában lesz mód a mesélők segítségével.

Azok a jelentkezők, akik január második hetének végéig, azaz január 15-ével bezárólag elküldik a versenyre való jelentkezés jelképes összegét a

10300002-10333844-49010017 (MKB)
Tulajdonos: Fekete Márton

bankszámlára,  mely a verseny és a találkozó hivatalos számlája, értékes díjakban részesülnek: fejenként 2 db gazdag húsos-szendvics és bizonytalan mennyiségű italfogyasztás biztosításával fogjuk honorálni segítőkészségüket. A befizetéskor ne feledkezzetek meg sem a nevetek, sem az utalt pénzösszeg céljának (TVA- Warhammer 40k versenyjelentkezés) feltüntetéséről.

Elsődleges célunk a Warhammer 40,000: Dark Heresy megismertetése és népszerűsítése, reméljük nektek is tetszeni fog e vad és markáns univerzum íze, valamint az új és formabontó szerepjátékrendszer. Ezek után nincs más hátra, viszlát a találkozón!

Ha bármi kérdésetek van a rendezvénnyel vagy a versennyel kapcsolatban, írjatok vagy hívjátok a verseny két szervezőjét vagy a rendezvény főszervezőjét, avagy látogassatok el egyesületünk honlapjára.

Elérhetőségeink.

Katona Krisztián — 70/3781163 — trandani@freemail.hu
Tran Dániel — 30/2179729 — krisztian.katona@freemail.hu
Fekete Márton — 30/2104125 — mentalcsavar.tva@gmail.com

A részletek mégegyszer, kiemelve:

A modul írói: Tran és Creep
Helyszín: Tóth Árpád Gimnázium aula, Debrecen (Szombathi István utca 12)
Helyszín: Malfi 2-2/34/CS/N bolyvilág
Kezdetét veszi: 2009. január 31, a Távoli Világok Arcai Találkozó és Vásár második felének kezdetekor, 16:00
Belépő: a rendezvényre ingyenes, a versenyre 500 Ft, mely előre és a helyszínen is befizethető

 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához