LFG.HU

taverna
Rhea
eseményekCimkek
A tavalyi rendezvény szellemében megrendezett vidám eseményre a korábbihoz hasonlóan színes, folyamatos programokkal, kellemes társasággal és ingyenes belépéssel várunk 2009-ben is mindenkit, vagyis mindazokat…

akik már régi motorosok és lovasok a fantázia birodalmában
akik már megismerkedtek a távoli birodalmakkal
akik most ismerkednének velük
és akik eddig csak furcsán tekintettek mindazokra, akik a fenti csoportokba tartoznak!

A belépés mindenkinek díjtalan!
Idõpont
2009. január 31.
kapunyitás: 09:00
kapuzárás: a helyszín megüresedésével
Helyszín
Tóth Árpád Gimnázium
4026 Debrecen
Szombathi István utca 12.
 
Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium
4032 Debrecen
Békéssy Béla utca 12
—————–
 
Fontosabb programok
 
A teljesség igénye nélkül és a változtatás jogának fenntartása mellett.
 
Szerepjáték-versenyek
A programok keretei között helyet kapnak ezek a megmérettetések is, amelyekre, hogy díjakkal illethessük a legkiválóbban teljesítőket, valamennyi, a többi hasonló versenyhez képest jelképesnek is tekinthető, minden szempontból kedvezményes belépőt kell ugyan fizetni, a szórakozás viszont személyre szabott és mindenképpen garantált.
 
I. Kiscsavar — M.A.G.U.S.-verseny
Most először öt órás modullal jelentkezik a Mentálcsavar Egyesület versenye, amely ennek okán a Kiscsavar nevet vette fel. A korábbiaktól kissé eltérően egy kevésbé monumentális és világot befolyásoló, ám legalább annyira szórakoztató és pörgő modullal várjuk a nevezőket. A részvétel díja előjegyzés esetén 500, a helyszínen 1000 Ft.
 
Második mese — Vámpír: A Maszkabál verseny
Novemberben volt az első, most következhet a második felvonás. Ezúttal egy egyértelműen gyors lendületű, sebes modullal várják a szervezők az érdeklődőket, melyben New York éjszakájának utcáira fordítják maguk és csapataik figyelmét. A részvétel díja 500 Ft.
 
A sas jele alatt — Warhammer 40,000: Dark Heresy verseny
Most először kerül megszervezésre, de komoly érdeklődésre tart számot ez a rendezvény, ahol megtalálhatják szórakozásukat a Warhammer 40,000 világában régebb óta járatosak – és a teljesen laikusok is. A modul célja, hogy minden érdeklődővel megismertesse a Dark Heresy kiegészítő világát, hangulatát és rendszerét. A részvétel díja 500 Ft.
 
Szerepjáték-bemutatók
Egy-egy mesélővel készülünk továbbá számos másik szerepjátékból, hogy kielégítsük az érdeklődői igényt, köztül a következő játékokkal:
 
Dungeons & Dragons 3e
Shadowrun 3
Middle Earth RPG
Call of Cthulhu
 
Kártyaversenyek
Hatalom Kártyái Kártyajáték
Bontott verseny 2 csomag Tengermélyből. A nevezők a helyszínen vásárolt lapokból állítanak maguknak egy minimum 30 lapos paklit. Díjazás: csomagok és ultraritka lap. Nevezési díj: 2000 Ft.
 
Imperator Kártyajáték
Nagypaklis káosz. A játékosok a helyszínen biztosított lapokból játszanak egy többszemélyes partit. Remek lehetőség a játék kipróbálására. Minden nevező kap díjat. Kezdés előtt játékszabály-ismertető is lesz. Díjazás: csomagok 7 nevezőtől gemma lap. A részvétel ingyenes.
 
Haditorna bemutató
A Debreczeni Arany-Keresztes Lovagok előadása az aulában, I. Károly (Róbert) korabeli fegyverzetben, fegyverbemutatóval és íjászkodási lehetőséggel, lovagi hétpróbával, igény szerint.
 
Terepasztalos kiállítás
A debreceni Grim War Klub tagjai saját gyűjteményüket bocsátják közszemlére idén is, hogy a rendezvényen résztvevők megcsodálhassák a miniatűr figurákon keresztül megjelenített csatákat és ostromokat – és persze magukat a figurákat, azok kidolgozottságával együtt.
 
Filmvetítés
A többi program mellett szinte folyamatos anime-vetítéssel várjuk a japán rajzfilmek szerelmeseit, ahol a mostanában legnépszerűbb animék futnak majd kisebb-nagyobb szünetekkel, hogy a programokat is figyelemmel kísérhessék a nézők.
 
Jelmezverseny és bál
A programok királynője egy jelmezverseny lesz, amire a farsangra való tekintettel különös figyelmet fordítunk – ahogyan az ezt követő jelmezbálra is.
 
Koncertek
Az esti program aláfestő zenéjét Debrecen több zenekara adja majd, közülük többen ismertek és népszerűek a város szórakozóhelyeiben, így műsoruk színvonala felől kevés kétségünk lehet.

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://mentalcsavar.extra.hu/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához