LFG.HU

HammerTimeCafe
_Kharon_
hírekCimkek
Ezúton szeretnénk meghívni valamennyi érdeklődőt a 2009. február 21-én este, Szegeden tartandó Live Vampire rendezvényünkre.
A játék azzal a céllal kerül megrendezésre, hogy egy nagyobb szabású alkalomra összehozza az ország különféle régióiban élő, rég nem látott játékostársakat, és lehetőséget teremtsen új érdeklődőknek is annak megismerésére, kipróbálására.
A rendezvény hátterét egy új szegedi herceg trónralépésének szükségessége adja, amely maga után vonja azt, hogy egy izgalmas, intrikákban, politikai harcokban, drámai jelenetekben, sőt, akár vérre menő konfliktusokban bővelkedő játékalkalomnak nézünk elébe.
 
A rendezvény nyitott, az ország bármely részéről valamennyi olyan érdeklődőt szívesen látunk, akit érdekel a szerepjátéknak ez a vállfaja, ismeri vagy szeretné kipróbálni azt és hajlandó elfogadni a játék alapvető szabályait.
A játék helyszíne: Zacc Café (Szeged, Kölcsey u. 11.)
 
Karakteralkotás és egyeztetés 17-20 óra között, várható kezdés ezt követően 20 órakor, zárás hajnali 2 és 3 óra között.
 
Kérjük valamennyi résztvevőnket, hogy tekintettel arra, hogy a játék időtartama alatt a kávézó más részei a többi vendég számára is nyitva állnak, olyan öltözékben, jelmezben, tartozékokkal stb. érkezzenek, amelyek kívülállók számára is elfogadhatóak.
A részvétel díjtalan, javasoljuk azonban, hogy az illendőség kedvéért a helyszínt biztosító kávézóban mindenki fogyasszon egy-egy kávét vagy üdítőt.
 
Szervezőként igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy vendégeink várakozásai teljesüljenek, így többek között a kulcsszerepekre olyan elismert kollégákat szeretnénk
megnyerni, akik játékukkal korábban is mindenki számára követendő példát mutattak.

Látogass el hozzánk 2009. február 21-én, tölts velünk egy rég nem látott izgalmas, fordulatos, színes estét és játékoddal, alakításoddal segítsd elő Te is, hogy a rendezvény valamennyi résztvevő számára emlékezetes maradjon.

Részletes információkért látogasd meg a honlapunkat.

Várjuk valamennyi érdeklődő visszajelzését!

Üdvözlettel:

_Kharon_
Szegedi Szervező


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.livevampire.com]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához