LFG.HU

taverna
Lorincz Levente
hírekCimkek
Élvezze a kirándulást… Ez elsőre könnyűnek tűnhet: megérkezünk az általunk kiválasztott helyre, messze a város zajától, a természet lágy ölén minden hétköznapi gondunkat magunk mögött hagyhatjuk. Azonban arra senki sem tudja a választ, mi történne, ha a vakáció már a megérkezés pillanatában gyökeresen ellentmondana eredeti elképzeléseinknek, és a kellemes kikapcsolódás hamarosan szörnyű lidércnyomássá válna, melynek rémalakjai épp azok, akiket eddig barátnak hittünk, pedig a körülmények különös játéka következtében csak most kezdjük igazán megismerni valódi arcukat…
Talán túl későn.
 
Val és Oli jó ideje munkatársak. Olit egyre jobban nyomasztja munkahelye, nem képes lazítani, így kapva kap az alkalmon, mikor Val pár napos kirándulásra invitálja őt egy erdei kis faházba. Látszólag Valnak sietős a dolga, ám Oli nem sejt semmit.
Sok holmi marad ki a csomagjaikból, az idő egyre rosszabbra fordul és a ház sem túl felszerelt, viszont annál félreesőbb. Már a darab kezdetekor bekövetkezik a legrosszabb, és nincs menekvés, reménytelenül az erdőben ragadnak.
 
Ebben a szélsőséges helyzetben egyre több jellemvonásukról lebben fel a fátyol, míg lassan mindketten rádöbbennek, nem ismerik egymást eléggé, és nem képesek megfelelően reagálni a nehéz körülmények között, ám közben nyugtalanságuk egyre csak nő, türelmük viszont a rendelkezésükre álló pár szál gyertyával együtt egyre csak fogy… Vajon képes barátságuk túlélni ezt az éjszakát? És vajon ők képesek túlélni?
 
Humorban és feszültségben egyaránt bővelkedő előadás, mely minden a horror klubok tagjai, Lovecraft rajongók és szerepjátékos számára külön ajánlott…
 
BEMUTATÓ: 2009. február 7., 19:00
 
Val – Lőrincz Levente
Oli – Békefi László
 
színpadkép: Alin Zaim
rendezte: Lőrincz Levente
 
design: Dramoleck
 
SPINOZA – HÁZ
1074 Budapest, Dob utca 15.
tel.:(1) 413 7488 www.spinoza.hu
 
Jegyek 1.500 Ft-os áron válthatók korlátozott számban a helyszínen.
Pénztár nyitvartása: 14:00-18:00 (előadások napján a műsor kezdetéig)
 
 

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához