LFG.HU

Zájer Attila
hírekCimkek
Örömmel jelentjük, hogy február 7.-től rövid szünet után, minden 3. héten ismét megrendezzük szerepjátékos klubnapunkat!
 
Egyesületünk azzal a céllal indította útjára szerepjátékos klubját, hogy Budapesten legyen egy hely és lehetőség, ahol a szerepjátékosok össze tudnak jönni, és mint a hősidőkben, alkalmuk van közösen játszani. Szeretnénk, ha az egyébként csak a táborokban és rendezvényeken találkozó játékosok, mesélők, írók, rendszerfejlesztők, és érdeklődők számára lenne egy fix hely és alkalom, ahol tudnak játszani, beszélgetni élményeket és véleményeket cserélni. Nem beszélve a közös iszogatásról és lakomákról.
 
Helyszínünk a Hősök teréhez közel a Művészbázis nevű helyen van. Itt várunk, mindenkit 3 hetente szerepjátékos klubnapunkon, akár csapattal akár csapat nélkül, akár mint játékos, akár mint mesélő, akár fantasy, akár sci-fi, vagy horror játék kedvelőként. Klubunk teljesen nyitott és bárki bejöhet, csatlakozhat a játékokhoz. A részvételhez nincs szükség semmilyen előjelentkezésre!
 
Minden alkalommal 13 órától van kezdés és egészen este 21 óráig a szerepjátéké a terep. Persze 21 óra után is lehet maradni, de akkor már a helyben rendezett bulin vagy koncerten.
 
Klubunk mindenki előtt nyitott és bárkit szívesen látunk, aki játszani vagy csak beszélgetni szeretne. Az egyedüli feltétel, a korrekt helyben fogyasztás (800-1000 Ft) ami nem lesz nehéz, tekintve, hogy nem csak inni (üdítő és alkohol) de enni (pizza, chips, ropi stb) is lehet a bő kínálatból választva.
 
Tehát, várunk titeket nagyon sok szeretettel!
 
Amennyiben szeretnél, csapatott szervezni vagy kérdéseid vannak, akkor látogass el az oldalunkra, ahol a fórumon a Rúna Táboros Klubnap alatt érdeklődhetsz.
 
Cím: Művészbázis, Budapest, Városligeti fasor utca 44.
A nyári táborig előre látható klubnapok időpontjai:
2009. február 7. – majd 28, március 21, április 11, május 2. május 23, június 13
 
Klubnap nyitva tartása: minden alkalommal 13 órától 21 óráig.
 
Ha kérdésed lenne akkor írj:info@runatabor.com
Vagy hívj telefonon:06-20-33-20-399
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.runatabor.com]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához