LFG.HU

hírekCimkek
Líthas,

 
a Kronikak.hu idén ötödik alkalommal készül a Kalandorkrónikák elnevezésű rendezvénysorozatának egynapos alkalmával. Ahogy az elmúlt években, idén is igyekszünk a M.A.G.U.S. rajongóknak egy olyan közös alkalmat, találkozási lehetőséget biztosítani kellemes környezettel, hangulatos kalandmodullal és lankadatlan lelkesedéssel, amire szívesen emlékeznek vissza. A Kalandorkrónikákon a versenyzést igyekeztünk a kezdetek óta háttérbe szorítani a szerepjátékhoz képes, mely elképzelésünk legnagyobb örömünkre találkozott a résztvevők igényeivel. Szeretnénk ezt a hagyománnyá váló színvonalat tartani az idei találkozóinkkal is.
 
A korábbi évek laza szállal összefonódó kalandsorozatai egy képzeletbeli kígyó képét adhatják ki a modulok ismerőinek, ahogyan a Déli-városállamokból immáron a Quiron tenger kapuját képező Sinemossa szövetségbe vezeti a Kalandozókat. A “Nagy Dél-Ynev Kampány” után lassan kirajzolódó északi történet újabb állomásán egy különleges helyszín nem mindennapi lakóival ismerkedhetnek meg a játékosok a Lord Legio által írt kaland folyamán.
 
A játék az elmúlt több mint másfél évtizede alatt közös nevezővé érett Első Törvénykönyv és kiegészítői szabályai alapján lesz játszható. A részletes karakteralkotás most is lehetőséget ad majd egyedi karakterek létrehozására és hátterük előtörténeten felüli megalkotására az eddigi találkozók visszajelzései alapján jól szereplő Előny-Hátrány rendszer segítségével. Ígéretünkhöz híven az előző kalandokban való részvétel szimbolikus elismeréseként az elosztható Tapasztalati pontok számát is megnöveltük.
 
Ezen alkalommal a résztvevő csapatok számát 15-ben szeretnénk maximálni, hogy mindenki zavartalanul szórakozhasson. A csapatok létszámára vonatkozó irányelv, hasonlóan az eddigiekhez, 3-8 fő. Vállalkozó kedvű kalandmesterek jelentkezését is örömmel várjuk, amennyiben indíttatást éreznek egy ilyen típusú megmérettetéshez. A találkozóra minden szerepjátékost szívesen várunk.
 
Időpont: 2009. február 28.
Helyszín: a volt Közgáz pince; most Afri Café (a Zsil utcai villamos megállótól két percre)
Részvételi díj: 1500 Ft
Jelentkezése és befizetési határidő: 2009. február 22.
Honlap és további információk: http://kalandor.kronikak.hu/
 
Üdvözlettel:
a Kalandorkrónikák Találkozó szervezői;
a Kronikak.hu szerkesztői;
az Elveszett Mesék Társasága
 
 
[Karakteralkotáshoz és előzeteshez klikk ide]
 
 

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához