LFG.HU

Tekozlo_fiu
hírekCimkek
A kollégium felújítása miatt a kör működése átmenetileg szünetelt, ám most hogy visszaköltöztünk, ismét munkához láthatunk. A szerepjáték könyvtár bővítése és újraindítása mellett igyekszünk rendszeres játékalkalmat teremteni. A Pajkos Póni egy nagy múltra visszatekintő szerepjáték találkozó, amely újraélesztése óta immár az 5. alkalmat éli meg. Ennek hagyományait igyekszünk továbbvinni, első rendezvényünk az április 25-én (szombaton) megszervezésre kerülő Local Heroes Szerepjáték Találkozó.
 
Talán vannak még, akik emlékeznek az utolsó (2007-es) Pajkos Póni találkozóra. Akkori céljaink mit sem változtak, egy igényesen megszervezett versenyre invitálunk benneteket, ahol – a szomorú gyakorlattól eltérően – hozzáértő szervezés mellett, kultúrált helyszínen, értő gonddal és alapossággal megírt kalandokat szeretnék elétek tárni felkészült és tapasztalt kalandmesterek tolmácsolásában.
 
Sokéves tendencia a “kevésbé népszerű” szerepjáték világok háttérbe szorulása. Ez ellen igyekszünk most tenni azzal, hogy nem kizárólag M.A.G.U.S. versenyt hirdetünk, hanem a régi találkozók hangulatához híven Dungeons & Dragons és Vampire: The Masquerade kalanddal is készülünk.
 
Időpontja:              2009. április 25. (szombat) 09:00-19:00
Helyszín:                Schönherz Zoltán kollégium 1117. Budapest, Irinyi József út 42.
Részvételi díj:       1.000 Ft/fő
 
Bővebb információ:
http://localheroes.uw.hu/
 
 
 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához