LFG.HU

Gulandro
mesélőknekCimkek
Líthas,

a 3. Fanfár a Hősökért Szerepjátékos Tábor végeztével úgy érzem mind játékosok, mind szervezők elégedettek lehettünk a hétvégével. A családias létszámnak köszönhetően éppúgy volt időnk egymásra mint magunkra a Bükk vadregényes táján és a kaland kifejtésére is éppúgy volt alkalmunk mint játékosainknak hogy szerepükbe kellően beleélhessék magukat. A találkozó kalandját, két részletben, ezúton ajánlom figyelmetekbe ha játszottátok azért, ha pedig nem akkor különösképpen, hiszen a nyári tábor történetéhez kapcsolódhat majd és teljesebb lehet a történet, az élmény. A kaland második felének elkészítését (a nem játékos karakterek részletes statisztikáit) külön köszönöm Phoenixnek, ahogyan a tábor szép plakátját kedvesének, Jucinak.

A táboros élményeinket ezúttal is aktív “fotóáppárátok” használói kísérték, akik egy kellemes válogatást hoztak össze a tábor eseményeiből melyek a következő linken megtekinthetők (https://www.youtube.com/watch?v=TwJxA5dlVfo). Ami azonban ha lehet még nagyobb öröm, hogy volt türelme a serge kezeknek egy személyes zenéket tartalmazó, profilokat felvonultató videó összeállításához is, amelyben minden résztvevő megkapja a magáét…zenélve (https://www.youtube.com/watch?v=V-_AugR2qtA). Mindkét videót és a vele való szöszmötölős munkát Ketnek köszönhetjük (aki ha igaz ezidő szerint is mosolyog).

A tábor ideje alatt a Fanfár a Hősökért rendezvénysorozat egyik örökös szervezőnője betöltötte a huszonegyedik életévét. Ennek alkalmából a szervezők közül úgy döntöttek, hogy egy hangoskönyvvel lepik meg és díjazzák több éves munkáját, a találkozókhoz készült ötletes LIVE részeket és az általa írt kalandokat (hogy a megszemélyesített boszorkánykarakterekről ne is beszéljünk). Ezúton is boldog születésnapot kívánunk A’fradnak! Az alábbi linken található blogból letölthetőek az ajándékkönyvhöz mellékelt fájlok és meghallgatható a csapat által, Pilinszky Kalandozás a Tükörben művéből készült exkluzív hangoskönyv (http://eccetera.blogol.hu/?perm=2433095).

üdvözlettel:
az Elveszett Mesék Társasága

 
 


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://rpg.hu/download/moduls/3fanfar.zip]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához