LFG.HU

taverna
Mekklood
hírekCimkek
“Közhírré tétetik pórok és nemesek között, hogy esztendő fordultára a nemes fogadó, az Repedt Fazék megnyitásának, Bölcs Aziz, a kereskedő, Játékokat rendez nevezett fogadójánál!
Lesz mutatványos és gladiátor, mulattság és vásár, fogadások és kaszinó, és ha az istenek is úgy akarják, ezer elefánt*!
Jöjjön, ki mulatni vágyik, legyen szájtáti bámészkodó, netán mutatványos, medvetáncoltató, és barátságos viadalban dicsőségre vágyó fegyverforgató!
Jöjjön ki mulatni vágyik, s emlékezni a hős kalandozókra, kik két esztendeje, elűzték a pokolbéli fattyakat, melyek mérgezték szeretett vidékünk!
Jöjjetek, hisz a szállás, méltón Bölcs Aziz hírnevéhez olcsó, az eleség ízletes, a Játékok mulattató!”
 
Pyarron várasa 3676-ban elpusztult, a Dúlás által. Soha ekkora csapás még nem érte az államszövetséget, de az emberi makacsság jellemzően ezúttal is győzött. Évek, évtizedek teltekel, s Új-Pyarron megnyitotta kapuit. Maga a pyarroni eszme csak erősebb lett, mint volt.
Az ember sosem adja fel, legyen pyarr bölcs, vagy dzsad kereskedő. A pyarr bölcs újraépítteti Krán által lerombolt otthonát, a dzsad kereskedő beköltözik egy kihalt falu szomszédságában lévő, valaha démonlakta, mára elhagyatott fogadóba.
Legalábbis Aziz, a kufár előszeretettel von párhuzamot Pyarron “feltámadása”, és saját tevékenysége között, miszerint egy meglehetősen rosszhírű fogadót nyitott meg ismét.
A fogadó az államszövetség területén, Enysmon és Sempyer között, a nomádok dúlta területen található.
A korábbi tulajdonos démont idézett, hogy a fosztogatóktól biztonságban tudja fogadóját, azonban a démon és a tulajdonos pusztulása óta eltelt évek nem voltak kegyesek az épülethez.
Korhadt, düledező falait nomád csatabárdok zúzták be, borospincéjének tartalma nomád torkokon folyt le.
Azonban Aziz, dzsadokhoz méltó leleményességgel, szívóssággal (és csengő aranyakkal) látott neki a felújításnak. A nomád kánokkal alkukat kötött, sértetlenségért pénzzel, hússal, borral, hírekkel fizet, valamint amennyire lehet, kijátssza az ellenséges kánokat egymás ellen.
 
Napjainkra a fogadó (a Repedt fazék) újra megnyitotta kapuit, nagyobb területen, bővebb szolgáltatásokkal.
S Aziz elhatározta, a megnyitás évfordulóját Játékokkal ünnepli meg.
Szervezni kezdett, régi ismerősöket hívott, és buzgón fohászkodott isteneihez.
 
Pyarron szerint 3683 nyarán minden közeli városban, faluban járt kidoboló, hogy emlékeztesse a népeket, hamarosan kezdődnek a Játékok.
 
* csak akkor, ha az istenek tényleg, igazán, nagyon akarják…
 
 
A rideg tényekről:
A játék 2009 július 28-tól augusztus 2-ig fog tartani.
Ez az idő alatt a játék végig tartani fog (végig “in”-ben lesz mindenki), tehát nem egy táborról van szó, ahol lesz némi élő szerepjáték is.
A helyszín a Cselőtepusztai kulcsos ház (http://taborhely.hu/index.html).
A karakteralkotási szabályok, jelentkezési információk megtalálhatóak a www.foedus.hu oldalon.
 
A költségek:
6 nap 5 éjszaka: 7500 Ft
5 nap 4 éjszaka: 6500 Ft
4 nap 3 éjszaka: 5500 Ft
3 nap 2 éjszaka: 4500 Ft
2 nap 1 éjszaka: 3000 Ft
 
Előlegként 3000 Ft-ot (lehet a teljes összeget is, ez a minimum) kérünk befizetni átutalással, a következő számlára:
Tulajdonos: Galla Ádám
Számlaszám: 11773030-14021277-00000000
A megjegyzésbe írjátok oda: Nyári Live, Név.
(A Név értelem szerűen a résztvevő neve.)
A jelentkezési (és előlegbefizetési) határidő június 22.
A teljes összeg beérkezésének határideje július 22.
 
Ezután kérünk egy e-mailt (livejelentkezes ‘kukac’ gmail.com) a jelentkezés tényéről, ami tartalmazza a neved (teljes, polgári név, lehetőleg ne nicknevet), az összeg utalásának dátumát (VAGY az átutalási bizonylat MÁSOLATÁT) és az időpontokat, amikor szeretnél lent lenni (nem a napok száma, hanem a konkrét dátum kell). Ha többen utaltok egybe, akkor az utalás közleményébe elég egyvalaki nevét írni, de az e-mail tartalmazza a teljes csapatot.
Valamint csatolt mellékletként kérjük szépen a Letöltések menüben található Kérdőív dokumentumot kitöltve.
 
Ha megérkezett az előleg (és az e-mail is), válasz e-mailben küldjük a karaktergenerálóhoz a felhasználónevet és a jelszavat.
A karakteralkotás a korábbiaktól eltérően tartalmaz egy meglehetősen hosszú kérdőívet. Nem kötelező az összes kérdésre válaszolni, de a karakteralkotásra szánható KAP mennyisége a megválaszolt kérdések számától függ. Ezt is a válasz e-mailben fogjuk közölni.
Az előtörténetet is e-mailben kérjük, lehetőleg ugyanazon a napon küldve, amikor a karakter elkészül.
 
Mivel a jelentkezők számának megfelelően lesz lefoglalva a hely, az esetleges lemondások, visszalépések esetén nem tudunk pénzt visszafizetni.
Ha elég sok résztvevő lesz, akkor lehetséges (nem 100%), hogy a részvételi díj egy részét a játék után vissza tudjuk adni.
 
Aki nem teljes időtartamra jön, ne felejtse el jelezni, hogy melyik napra/napokra jönne. A honlapon folyamatosan fent lesz, melyik napon hányan vagyunk, elvileg napi frissítéssel.
Jelentkezés csak az előleg és az e-mail beérkezése után érvényes.
Mindennemű változtatás jogát fenntartjuk.
 
Befizetéssel kapcsolatos bárminemű reklamációt csak akkor tudunk érdemben kezelni, ha a befizetési bizonylat másolata a jelentkezési e-maillel el lett küldve nekünk.
Kérdések jöhetnek e-mailben, vagy a fórumon.
 
Mekklood

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához