LFG.HU

Bonka
eseményekCimkek
Távol a technokrácia művi mocskától, a világháló és a térerő rabságától, a valóság szövedékének egy tiszta és romlatlan szegletében, Váralján tíz napra újra felébredettek lehetünk mindannyian. Szeretettel várunk minden szerepjátékost és érdeklődőt a XII. I.M.O.La. táborba.
 
Helyszín: Váralja Ifjúsági Tábor
Időpont: 2009. augusztus 14-23.
Programok:
Versenymodul (M*, CP, WoD)
Live
Kvíz Morgóval
Gyilkosos játék új formában, a tábor teljes ideje alatt
Íjászat és verseny
Vampire kártyaverseny
S persze SZEREPJÁTÉK minden mennyiségben (SR, SW, Kult, Earthdawn, D&D stb.), társasjátékok, kártyajátékok, tábortűz. További programok várhatók (bulik, ranch, ufo támadás, karaoke és ultrastar, főzés, meglepik). 
Idén szeretnénk még inkább ráerősíteni a szerepjátékra. Minden évben egy vagy két kevéssé ismert szerepjátékot igyekszünk majd elérhetővé és kipróbálhatóvá tenni. Ennek jegyében ebben a táborban kitüntetett figyelmet kap a Werewolf és a Warhammer szerepjáték. Reméljük ezek a mindenki számára ismerős, és talán vonzó, de viszonylag kevébé játszott rendszerek, ha elérhető közelségbe kerülnek, sok jó játék alapjául szolgálnak majd.
 
Technikai információk:
Szállás nyolcágyas kőházakban vagy sátorban (választható)!
Meleg ebéd és vacsora mellett hideg reggelivel tudunk szolgálni. A reggelit és az ebédet a tábor fenntartója biztosítja, a kiadós és finom vacsorát pedig Gerzson.
 
Idén is lehetőség nyílik arra, hogy több komfortfokozat közül válasszatok:
1. Reggeli, ebéd, vacsora kőházban pihenve. 38000 HUF
2. Ebéd, vacsora, gyönyörű kőfalak között. 35000 HUF
3. Házban vacsorával. 30000 HUF
4. Reggeli, ebéd, vacsora, sátras haditáborban. 27500 HUF
5. Ebéd, vacsora, szállás az út mentén, sátorban. 24500 HUF
6. Van hol felverned sátradat, kapsz ebédet. 19000 HUF
 
Az előleget július 10-ig szíveskedjetek elküldeni, ez segít nekünk az ételrendelésnél, illetve lehetőséget ad a tábor szervezésével kapcsolatos kiadások részleges fedezésére. Az előleg összege 7000 HUF. Fizetni banki átutalással lehet, postai csekkel nem!
 
CIB Bank Rt.
Számlaszám: 10700732-54718058-51100005
Számlatulajdonos: Hortobágyi Miklós
A közleménybe írjátok be teljes nevetek, a komfortfokozat számát, és a következő szöveget: Imola 12 előleg.
Az előleg befizetésével együtt küldjétek el jelentkezési lapotok a Hortobágyi Miklós 1062 Bp. Aradi u. 32 fsz 2. címre. A jelentkezési lap a imolarpg.hu oldalról letölthető.
Aki nem szeret levelezni, az hamarosan örömmel látja majd, hogy június 15-től online is lehet jelentkezni a tábor honlapján.
 
További információ a imolarpg.hu weblapon, illetve az egl@freemail.hu Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen érhető el. 
Az előleget leszámítva a táborban üdülési csekkel is lehet fizetni, a csekk tulajdonosának adatait hozzátok el.
 
Találkozzunk Imolán! – “So say we all!”
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához