LFG.HU

onsai
hírekCimkek
Az első két kötet még az Animus Kiadónál jelent meg. Nagy sikere volt a rajongók körében, és jómagam is élveztem a művet. A kiadó azonban elállt a harmadik és negyedik kötet kiadásától, így azok Görgey Etelka magánkiadásában látnak napvilágot.
 
A hátlapról:
“Az Alfa elfoglalása utáni pár év tűzszünet lehetőséget adott arra, hogy hőseink – amennyire lehet – rendezzék az életüket. Judy, aki régi nevén rejtőzött el, a CSU-1-en tanul, Giin a szabad államok kormányaiba beépült SE-tagokra vadászik, Yaan pedig két kislányát neveli a feleségével. A háború azonban újra fellángol, és hamarosan mindhárman a csatatéren találják magukat, ráadásul nem is mindig az egymással szembenéző seregek soraiban.

A háború alakulását a háttérben zajló árulások legalább annyira befolyásolják, mint maga a harc, de a politikai színtér mellett a Raas családnak szembe kell néznie saját árulóival is, és van, akit végül azok árulnak el, akikre az életét is rábízta volna.

A Csodaidők nagyregény; egy családé is, egy világé is. Észrevétlenül ragad magával sodró erejű cselekményével, fantasztikus lüktetésével.”
 
A könyv megjelenésének időpontja 2009. július 25. szombat. Eddigi terjesztési módja megváltozik, egyelőre nem kerül be a nagykereskedelmi láncba, azokban a kisebb boltokban lesz kapható, amelyekkel a könyvet kiadó Shremeya Kft. megállapodik. Ezeknek a boltoknak a listája később a könyv oldalán is megtalálható lesz.
A könyv tartalmának-megjelenésének színvonala nem változik: a szerkesztő ill. a borítótervező ugyanaz marad, a nyomdai előkészítési munkákat pedig a Martin Opitz Kiadó végzi. Ahogy a kinézetben, úgy a belső szövegképben is igyekeznek az első két kötethez igazodni.
 
A könyvet július 1-től lehet majd előrendelni a Kft. honlapján (www.kft.csodaidok.hu) 20% kedvezménnyel.
Lehetőség van azonban arra is, hogy aki támogatni szeretné a kiadást, az már most megrendelje és kifizesse a könyvet (és így akár 30%-os kedvezményt is kaphat). Akit pedig eddig az első két kötet ára tartott vissza a vásárlástól, az most a három kötetet egyben, a teljes árnál 30%-kal olcsóbban veheti meg. További részletek a Kft. honlapján, illetve a könyv oldalán (csodaidok.hu) találhatók.

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához