LFG.HU

Agnus atya
eseményekCimkek
Eljött a 2009-es Lumina Live, melyre idén is sokat készülődünk. Új és újabb ötletből, élményből táplálkoztunk, hogy idén is a lehető legjobban szórakoztassuk mindazokat, akik megtisztelnek minket a látogatásukkal. Folytatjuk azt a szemléletet, melyet a 2008-ban kezdtünk! Nem csak szeretnénk megújulni, vagy felülmúlni önmagunkat, de mindenképpen a minőségi fejlődésre törekedtünk! A vendégszeretetre és a hangulatra továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk, de aki már járt nálunk, az tudhatja, hogy ez az egyik alapelvünk!

Fontos hogy csak a jól szervezett közösségben hiszünk, így mi is arra törekszünk, hogy mindenki tudja a helyét a gépezetben és lehetőleg a kitűzött feladatára, összpontosítson!
 
Mi is változik 2009-ben?
 
Finomítunk! Ez az idei jelszó! Néhány ponton javítjuk a Lumina Live 2.2 szabályrendszerét és mágiarendszerét, melyet május végén teszünk közzé! Külön tábori programokkal, és házirenddel is készülünk, hogy, aki csak pihenni érkezik hozzánk az is megtalálja a számítását.
 
Ízelítő a tábori programokból hölgyeknek és uraknak egyaránt: íjászat, asztali szerepjátékok, kártyajátékok, drámajáték kicsit másképp, boszorkánykonyha, internetezési lehetőség, ÁRNYJÁTÉK.
 
LIVE ÚJDONSÁGOK:
 
Mivel harcorientált játékra lehet számítani, így ebben az esztendőben is komoly építményekkel várunk mindenkit. 2 ERŐD, tábori és larp PIAC, 1-2 IVÓ és a felújított és megnagyobbított LUMINA KORSÓ, sáncok, szentélyek, titkos rejtekhelyek, rabszolga piac. Mindemellett a 2008-ban remekül debütált HAJÍTÓGÉPEK, valamint komoly ostromgépek segítik az egyes milíciák hadmozdulatait.
 
 
ÚJDONSÁGOK:
 
- 2 mozgó OSTROMTORONY,
- LÁTVÁNY KOVÁCSMŰHELY (IN-be illesztve)
- Új építmények: Templom, fogda, megnagyobbított belső tér(domíniumi főtér)…
 
TÖRTÉNET és Prehistória:
 
Ebben az esztendőben is kísérletet teszünk, az előzmények beindítására. Egy novella és egy “különleges” prehistória, fogja össze majd a LIVE előzményeit! A prehistben FILM idén is készült melyben az NJK-ról idén is megtudhatjátok előre a legfontosabb infókat! S közben elkezdődött a FÓRUMOS JÁTÉK is mely július 7-ig tart.
 
 
JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉGEK 2009:
 
A táborban továbbra is 3 jelentkezési lehetőség van. NOMÁD – POLGÁR – NEMES
 
Nomád: ( 2000Ft ) Tábor hely(érkezés szerinti elhelyezés), ivóvíz(csapvíz), fürdősátrak, részvétel a programokon. - 500 Ft/nap -
 
Polgár: ( 6000Ft ) Tábor hely(érkezés szerinti elhelyezés), ivóvíz(csapvíz), fürdősátrak, részvétel a programokon, napi 1 melegétkezés( ebéd ). - 1500 Ft/nap –
 
Nemes: ( 12000Ft ) Tábor hely(érkezés szerinti elhelyezés), ivóvíz(csapvíz), fürdősátrak, részvétel a programokon, napi 1 üveg ásványvíz és 3 melegétkezés
(reggeli – ebéd – vacsora), valamint napi 1 sör és 1 kávé. - 3000 Ft/nap -
 
A polgári és nemesi jelenterezések bevételének 90 %-a az étkezés finanszírozását tesz ki! A fennmaradt 10%-ból a Live kellékeit készítjük el!
 
Remélem sikerült idén is felkelteni az érdeklődéseteket! Természetesen, mindent nem vagyok hajlandó elárulni, de ha eljöttök, az ország számos pontjáról érkező szerepjátékos csoport és a házigazdák, garantáltan vendégszerető társaságban fogtok táborozni a helyi vadászháznál.
Várunk mindenkit szeretettel július 16-19-ig Jászfényszarun!
 
Baráti tisztelettel:
Erdei Gábor, Radics Félix és a Lumina Cornu Klub
 
 
LINKEK:
 
Lumina Live Honlap:
 
Lumina Live online jelentkezés:
 
Eljutási segédlet:
http://www.jasz-hir-ter.hu/lumina_pdf/eljutasi_segedlet_2009.pdf
 
 
Lumina Live Szabályrendszer 2.3:
http://www.jasz-hir-ter.hu/lumina_pdf/lumina_live_2009_%20szabalyrendszer_2.3.pdf
 
 
Lumina Live Mágiarendszer 2.3:
http://www.jasz-hir-ter.hu/lumina_pdf/lumina_live_magia_2.3.pdf
 
 
Lumina Live Prehistória:
 
 
Lumina Live 2009 FILM:
 
 
 
 

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához