LFG.HU

Szalay Gergely
eseményekCimkek
“Csak a meséken át ismerszik meg, miféle világba léptem épp be!”
 
Nagyon sok szeretettel meghívunk mindenkit az idei nyári táborunkba, ami 2009. augusztus 2.-án vasárnap kezdődik és egy egész héten át 8.-ig szombatig tart. A hét nap hat éjszaka felejthetetlen tábort ígér idén is, és rengeteg kalanddal, nagyszerű játékokkal lesz teli. Szeretnénk, ha minél többen eljönnétek, és a lehető legjobban éreznétek magatokat.
 
Idén sem szeretnénk hát semmi ismeretlenbe vágni, csak egy egész héten át biztosítani minden kedves résztvevőnek, hogy annyi élmény és program gazdájává váljon, annyi különös mesében és kalandban legyen része, annyi tájon és olyan sok idegennel ismerkedjen össze a fantázia útján és a valóságban, hogy ezer évig legyen mire emlékeznie és mit mesélnie. Várunk hát, hogy gyere és hozz magaddal mindenkit, akiről úgy gondolod, hogy érdekli a felhőtlen játékkal telt hosszú hét, amikor semmi más nem számit, csak a jókedv és a lehetőség, hogy minél többet és minél nagyszerűbbet játsszunk!
 
Érdemes minél gyorsabban jelentkezni, mert a kastély összesen 70+10 (sátoros) férőhelyre ad lehetőséget. Azonban, ahogy eddig is, akit csak egy-egy program érdekel, az is tud csatlakozni hozzánk, és napi jeggyel részt vehet programjainkon.
 
Amire bizonyosan készülj, az egy nem mindennapi Mágus játék, ami több napon át fog tartani és garantált, hogy emlékezetes lesz. Ezen kívül a szervezők szívének legkedvesebb játék, a Galaktikus Birodalom igája alatt élő Csillagok Háborúja szerepjáték is főszereplő lesz, ahol nem csak, hogy asztali játékkal, de egy egész napon át tartó live-ra lehet készülni.
 
Ezen felül, természetesen elmaradhatatlan az Alien okozta borzongás, amely estéről estére gyűrűzik a tábor ideje alatt, illetve lesz egy speciális vendégváró számháborúra és egy különleges szerepjátékos Beugró, lehetőség lesz számtalan világklasszis játék kipróbálására, egy intergalaktikus teaházban kulturálódni, és próbára tenni íjász képességed, vagy akár elkészíteni a jelmezedet.
 
Várunk hát sok szeretettel. És ha bármi kérdésed lenne, keress minket e-mailben: info@runatabor.com , vagy telefonon: 06-20-33-20-399, vagy a fórumunkon.
 
Üdvözlettel: Rúna Tábor Szervezősége!
 

 
Időpont: 2009.08.02.-08. (vasárnaptól-szombatig)
Helyszín: Gyömrő
Részvételi költség: (pártoló tagoknak 10% kedvezmény)
Hetijegy kastélyban étkezéssel: 20 000 Ft
Hetijegy kastélyban étkezés nélkül: 15 000 Ft
Hetijegy sátorban étkezéssel: 14 000 Ft
Hetijegy sátorban étkezés nélkül: 9 000 Ft
 
Napi jegy: 1 700 Ft mely csak a tábor helyszínén vásárolható és nem tartalmaz, sem szállást, sem étkezést, csak a programon való részvételre jogosít.
 
Sátorozás esetén a kastély zuhanyzója és mosdója a rendelkezésre áll. 10 sátornak tudunk biztosítani helyet.
Étkezés napi két alkalommal lesz: ebéd és vacsora.
 
Jelentkezési feltételek:
Kitöltött jelentkezési lap elküldése az info@runatabor.com -ra. Ekkor regisztráljuk a jelentkezőt, és akkor válik érvényessé a részvétele, ha a tábor díját július 15-ig befizeti az egyesület számlaszámára:
egyesület bankja: CIB bank
kedvezményezett: Rúna Tábor Szerepjátékos Egyesület
számlaszáma: -10700419-45406209-51100005 – a megjegyzésbe írjátok bele, hogy kinek a részvételi díja!
 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.runatabor.com/]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához