LFG.HU

Laczkó András
mesélőknekCimkek
A modul a 2006-os Rúna Táborra készült…
 
Fieldhempton: Skócia délkeleti részén Greenock és a Glassgow közötti vasútvonal közepén található kisváros. A városkában körülbelül 5000-ren élnek. A várost északról erdős hegyvidék, keletről erdőkkel és mezőkkel tarkított dombság, délről mocsár illetve láp, míg nyugat felé (a tengerpart irányában) dús zöld mezők határolják. A városkát északról, illetve keleti irányból a Fieldriver folyó több ága kerüli meg. A városka közepén található a Főtér.
A Főtér nyugati oldalán emelkedik a viktoriánus stílusú Városháza (a Townhall), keleti oldalán pedig az anglikán templom. A városháza és a templom között található a városka egyik nevezetessége, a Feneketlen tó (Egy barlangrendszeren át a várostól északra elterülő hegyekhez kapcsolódik, melyben évezredes álmát alussza egy Öreg. Ez okozza a hely negatív kisugárzását, ami miatt a történet itt bonyolódik.).
A városkában található több fogadó, egy könyvtárként és levéltárként is működő iskola, kórház, pubok, éttermek, üzletek, piac stb. A városon kívül több nevezetes épület is található, lásd mellékelt térkép…
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://rpg.hu/download/moduls/runatabor2006_cthulhu.zip]
[http://www.runatabor.com/]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához