LFG.HU

Gulandro
eseményekCimkek
Líthas.

Idén harmadik alkalommal rendezzük meg a Kronikak.hu találkozó sorozatába tartozó nyári táborunkat Balatonszárszón. Az eddigi évekhez hasonlóan egy többciklusos M.A.G.U.S kalandmodullal és interaktív LIVE résszel készülünk a játékosok számára. Emellett több más szerepjáték kipróbálására is igyekszünk lehetőséget biztosítani az érdeklődőknek. Így Vampire, Shadowrun és “szabadfogású” W40k mellett tervezünk Mage játékot is lehetővé tenni.
 
Az idei kalandmodult A kard ösvényén: Hideg lángok címmel Amund írja és Toron földjén játszódik. A tavaszi előjátékban részt vett csapatok tagjai a karakteralkotásban elkönyvelhetnek maguknak egy szintnyi Hírnév előnyt ingyen az ottani teljesítményükért. A nyári kaland természetesen önállóan is lejátszható, nem igényli a korábbi események ismeretét.
 
A tábordíj nem változott tavaly óta, így most is 16 000 Ft egy fő részére teljes ellátással az öt napra. Aki esetleg kevesebb napot töltene lenn, vagy nem kérne teljes ellátást, az is megoldható, de ebben az esetben mindenképpen levélben vagy telefonon egyeztessen a szervezőkkel. A táborra való jelentkezés és az előtörténetek leadási határideje is augusztus 15.
A honlapon egyéni regisztrációval lehet immár jelezni a vándorlási szándékot. Minden szerepjátékost, veteránt, újrakezdőt és a hobbival újonnan ismerkedőt is szívesen várunk a táborba.
 
A karakteralkotási segédlet a kapcsolódó linken érhető el.
 
Üdvözlettel:
a Vándorkrónikák Tábor szervezői,
a Kronikak.hu szerkesztői és
az Elveszett Mesék Társasága
 
 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://vandor.kronikak.hu/]
[http://vandor.kronikak.hu/vandor3melleklet.pdf]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához