LFG.HU

Aserac
hírekCimkek
A Quiron-tengeren látszólag a semmiből egy sziget tűnt elő. A különös eseményről halászok vitték meg a hírt a vidék hatalmasságainak. A szigetet megtalálók ősi romokról és a sziget belsejébe merészkedő társaik eltűnéséről adtak hírt. Toron Távol-Nyugati tengergrófja és a Szigetbirtok ura egyszerre indított expedíciót a történtek felderítésére, s mások távoltartására a felfedezéstől.
 
Ez év júliusának első szombatján a Perfugium Szerepjáték Klub élő-szerepjátékot rendez Kisoroszi mellett. A játék alapvetően harcorientált, ostromjáték jelleggel kerül megrendezésre. A játékosok a toroni vagy az aszisz expedíció tagjaként vesznek részt a küzdelemben, hogy megismerjék a különös sziget titkait, és leszámoljanak egymással.
 
Várunk minden vállalkozó szellemű harcost a megmérettetésre!
 
A játék délelőtt 9 órától kora estig tart. A Budapestről való közös kiutazást igény esetén igyekszünk megszervezni. Kérünk mindenkit, hogy fegyverei mellett gondoskodjon magának élelemről és ivóvízről, valamint fekete és vörös karszalagokról. A jelmezben való megjelenést külön örömmel fogadjuk. A részvételi díj 200Ft.
 
További részletek, szabályrendszer és fórum: www.perfugium.fw.hu.
Jelentkezés és információ: asylum.live@gmail.com
 
Kérjük, hogy a részvételi szándékotokat lehetőleg július 2-án estig jelezzétek!

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.freeweb.hu/perfugium/szabalyok.doc]
[http://www.freeweb.hu/perfugium/hirdetmeny.doc]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.