LFG.HU

Phoenix_Wolf
hírekCimkek
2009. augusztus 1-én megrendezésre kerül a 19. Classic Battletech táblás stratégiai verseny és találkozó, az Equal Freedom. A rendezvény helyszíne a TLK klubhelysége (BP XI. ker. Bogdánfy u. 8/c. Pince helység); az esemény 10 órakor kezdődik és reményeink szerint kb. 18 óráig tart majd legalább két szünettel.

A játék során a résztvevõk egy 12, saját maguk által választott mechbõl álló haderõ élére kerülnek, amellyel három egymást követõ csatában bizonyíthatják rátermettségüket. A csatákat megelõzõen a két játékos egyfajta alkuval dönthet a játékba hozható egységekrõl. A játékosok klános és belsõ szférás frakciókat is választhatnak, így végre sor kerülhet majd kõkemény klán vs belsõ szféra ütközetekre.

A rendezvényre szeretettel várunk kezdő és gyakorlott játékosokat egyaránt, illetve minden érdeklődőt, akit bepillantást szeretne nyerni egy Classic Battletech táblás játék menetébe. A belépő a résztvevőknek várhatóan 500 Ft körül adódik, nézőknek ingyenes. A versenyre az alábbi versenyszabályzatban leírtak alapján lehet jelentkezni. (Igény esetén a szabályzat angol nyelven is elérhető.) Ha bármilyen kérdésetek van, a találkozó fórumán vagy a Mech Factory-n (http://battletech.rpg.hu) tudjátok feltenni.

Versenyszabályzat: http://battletech.rpg.hu/versenyek/posters/44.pdf
Fórum: http://lfg.hu/forum/index.php/topic/2004-

 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.