LFG.HU

SirThomas
hírekCimkek
Merán és az Estoriai Birodalom hosszabb-rövidebb megszakításokkal már évszázadok óta hadban áll egymással, de a véres csaták százai során egyiknek sem sikerült tartósan a másik fölé kerekednie…
 
… A helyzet azonban korántsem ennyire kiegyensúlyozott, mert Estoria élén a merániak által befolyásolt bábkirály áll már több, mint negyven éve. Az invázió után Anur király a meráni titkosszolgálat és saját katonái segítségével minden ellenlábasával leszámolt, kivéve a lázadó War-t. A Tordel ház feje visszatért határvidéki birtokára és tovább védi azt mind a meráni portyáktól, mind Anur seregeitől.
Negyven év hosszú idő, a házak vezetői megöregedtek, sokan meg is haltak. Anur is betegeskedik, s óhatatlanul szóba kerül az utódlás kérdése.
A kérdés csak az, hogy ki lesz majd az új uralkodó? Anurnak sikerül szövetségest találnia, vagy a lázadók átveszik a hatalmat? Bármi is történjék a közeljövőben, Estoria függetlensége a tét.
Merán hadba hívja hát hű Farkasait és az Éji Vadászokat, hogy a megfelelő pillanatban végezzen ősi riválisaival és megkaparinthassa végre a Birodalmat.
 

 
Kedves játékosok!
 
Röviden tájékoztatnálak benneteket a játék előkészítéséről és magáról a játékról.
 
Az előkészületek
A részvételhez e-mail és fórum elérésre lesz szükséged. A jelentkezést követően nyitunk egy-egy fórumot a csapatoknak, ahol elindul a belső szervezkedés, felkészülés a játékra. Itt több dologban is döntenetek kell, illetve egymással beszélgetve neki lehet kezdeni az alapvető célok megvalósításának. A háttértörtént nagy részét is itt kapjátok meg, hisz máshogy néznek ki az események Estoria vagy éppen Merán szemszögéből.
A karakteretek egyéni háttere, motivációi a szervezővel egyeztetve, interaktív beszélgetés formájában fognak kialakulni (e-levelezgetéssel), amelynek része lesz egy személyes küldetés meghatározása is.
 
A játék indítása
Minden csapatnak külön időpontban és helyszínen lesz a találkozója. Ez péntek délután lesz, várhatóan 16 és 19 óra között. A találkozóról közös buszozással jutunk el Zsámbékra, ahonnan egy hosszú sétával és teljes menetfelszerelésben lehet majd felcipekedni a táborhelyekre. Az autósoknak is a közös budapesti találkozó lesz az irányadó, ott kapják meg a további eligazítást. Zsámbékon – amikor mindenki odaért – lerakjuk az autókat vagy a táborhely közelébe parkolunk (ez csapat- és kocsifüggő). A többség persze buszozni fog.
A táborhelyre érkezve az első fontos dolog a felszerelések, fegyverek ellenőrzése és a tábor felállítása. Amint kimondják a szervezők a rajtot (és ez várhatóan már sötétedés után lesz), szabad a mozgás, indul a móka.
Nagyon fontos, hogy nincs késésre lehetőség, nem fogunk tudni egyesével embereket felvinni a rejtett táborhelyekre.
 
A játék lezárása
A jelenlegi tervek szerint vasárnap 15:00 órakor lesz egy közös, játékzáró megbeszélés, amelyen mindenki részt vesz. Ez a hivatalos program befejezése, körülbelül egy órás dologra kell gondolni. Ezután még lehet szabadon harcolni, csatázni, de legkésőbb 18:00-tól szigorúan táborbontást rendelünk el. A tábort a szervezők folyamatosan felügyelik és a játékosokkal _közösen_ takarítják el a maradványokat. Ha a játékos engedélyt kapott a távozásra, akkor onnantól bármikor szabadon hazatérhet. Szigorú, de szükséges elővigyázatosság, mert a rendezett, tiszta környezet közös érdekünk.
 
Szabályok és általános ismertető:
 
Jelentkezés
Egyéni, vagy csapatos jelentkezéseket várunk e-mailen keresztül az alábbi adatokkal:
- Polgári név
- Születési dátum
- Cím
- Karakternév
- Mely birodalom színeiben játszanál? Estoria / Merán
- Mely Legenda játékokon vettél részt (ha volt ilyen)?
- Volt-e valamilyen nevesített karaktered (pl.: kapitányi rang, fejvadász, stb)?
 
Egyéb részletek
Helyszín: Zsámbék környéke
Időpont: 2009. szeptember 25-27. (péntek estétől vasárnap délutánig)
Indulás: szervezett csoportokban, menet közben csatlakozásra nincsen lehetőség!
Jelentkezési határidő: szeptember 15.
Nevezési díj: a játékon való részvétel ingyenes
Szállás: sátor, egyénileg
Élelem, víz: egyénileg
Kapcsolat: Sir Thomas (70/2350549)
E-mail: legenda KUKAC ostromjatek.hu
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://rpg.hu/iras/mutat.php?cid=5565]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához