LFG.HU

SirThomas
hírekCimkek
Ezúton szeretnék meghívni minden kedves érdeklődőt és játékost soron következő Magus versenyünkre, amelyet 2009. október 18-án rendezünk meg a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban.
 
A tavalyi Shadorun versenyünk szervezésekor jól debütált az erre készített blogunk és a jellegből adódó info-csepegtetés rendszere. Úgy döntöttünk, hogy ismét ezt a  megoldást alkalmazzuk. A játékosok így a blogon folyamatosan tájékozódhatnak a kirakott hátterek, hírek és novellák között, amelyek száma a verseny közeledtével egyre bővül majd. Lehetőségük van hozzászólni a cikkekhez, s az itt kialakult beszélgetés alatt in-game jellegű extra információk is a kezükbe juthatnak (ha elég ügyesek).
 
A nevezésről röviden (a hosszabb változat a blogon található)
Nevezési díj: 1000 forint
Nevezés módja: átutalás + regisztrációs e-mail
Határidő: október 11.
 
A modult Tao, Diocletianus, Hulla, Sas2000 és Sir Thomas készítette, de sokan mások is segítségünkre voltak (vannak) a szervezés alatt.
 
Bővebb információkat a nevezésről, versenyszervezésről, játszható karakterekről, novellákról, használható segédanyagokról és versenyszabályokról a hivatalos oldalon találtok. Kérdésekre akár ott, akár a szervezőcsapat e-mail címén szívesen válaszolunk: ostrom@ostromjatek.hu
 
A verseny helyezettjeit értékes ajándékokkal jutalmazzuk, melyeket részben az RPG.HU, részben más támogatók segítségével és hozzájárulásával gyűjtünk össze.
Ezúton is köszönjük nagylelkű támogatásukat.
 
Tisztelettel,
a Szervezőség
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[ http://magus2009.rpg4.me/ ]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához