LFG.HU

Hanna
hírekCimkek
Majdnem tíz év telt el azóta, hogy az első novellám megjelent az Álmodók című antológiában – az RPG.HU évkönyvében. A kezdet meghatározónak bizonyult; eddigi írói pályafutásomat végigkísérte az oldal: itt találtam írótársakra a Scriptorium2-ben, majd a Cohors Scriptoriumban, innét kerültek ki első prózaszerkesztőim, és nem utolsósorban itt találtam sok igaz barátra is. Végigkövethettétek fejlődésemet az első novelláktól kezdve az utolsókig, és a bátorítás, lelkesedés és legfőképpen az őszinte kritika felbecsülhetetlen értékű üzemanyag (néha pedig keserű orvosság) volt, hogy eljussak idáig.
 
Most, kilenc év és két regény után megjelent az első novelláskötetem Nyulak • Sellők • Viszonyok címmel a Stádium kiadó gondozásában (amely a legelső kiadóm is egyben). A benne található novellák számotokra ismerősek lesznek: közülük négy most is olvasható az RPG.HU archívumában, végső formájuk elnyeréséhez Ti is hozzájárultatok.
Szeretném megköszönni Nektek ezt a kilenc évet, még ha nem is mind ismertek olyan régóta; ez egy olyan oldal volt, ahova jó írni. Remélem, hogy ezt még sok író elmondhatja utánam. Legyetek olyanok, mint eddig: többször nyitottak, lelkesek, őszinték, igényesek, mint nem; hogy más is megkapja azt az esélyt, amit én.
 
Szeretettel meghívlak Benneteket és barátaitokat október 16-án, pénteken 17 órára a Sárkánytűz könyvesboltba, ahol bemutatom a novelláskötetemet és szívesen elbeszélgetek veletek a novellákról, az írásról, kis és nagy dolgokról.
 
Így érnek körbe a dolgok. Bizonyos értelemben itt kezdődött – és remélem, hogy ez még mindig nem a vége.
Szeretettel (és mandulás keksszel) várlak Titeket, és kívánom, hogy örömetek leljétek a novellákban!
 
Kleinheincz Csilla (Hanna)
 
 
 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához