LFG.HU

taverna
Gulandro
hírekCimkek
“Annyi csillag van az égen.
Nézd, milyen magasan vannak.
Van, amelyik vezet és van, amelyik lehull.
Melyiket kövessem én…”
 
Líthas, idén hatodik alkalommal rendezzük meg egynapos őszi találkozónkat Budapesten. Idén november 7-én egy születésnapi alkalomból is ünnepeljük a rendezvénysorozat újabb epizódját így minden korábbi játékostársunkat és mesélőnket szívesen várjuk.
 
Ez alkalommal is egy M.A.G.U.S. kalandmodullal várjuk a játékosokat, melyet idén Maguspalánta jegyez. Raoul Renier klasszikus Korona és Kehely regényének ihletésére szőtt történetben a játékosok a P.sz. 3700-as évek Észak-Ynevén, Tongoria határmezsgyéjén kereshetik majd fel egy bajba jutott barátjukat. A találkozó honlapján folyamatosan tesszük majd közzé terveink szerint a háttérről és a helyszínről írt tudnivalókat és hangulatkeltő írásokat.
 
A találkozó a klasszikus Első Törvénykönyv rendszere szerint lesz játszható. A karakteralkotás hamarosan kikerül a honlapra is, 12 000 Tapasztalati pontból teszi majd lehetővé a kalandozók és kiválasztottak megalkotását. Amennyiben a csapatok a korábbi években játszott (és túlélt) karaktereikkel kívánnak újra a kalandok kontinensére lépni, akkor a korábbi kalandok folyamán megszerzett előnyeik és hátrányaik is továbbvihetőek.
 
A találkozóra való jelentkezés tudnivalói a honlapon a regisztrációs ív bejegyzésében találhatóak meg. Minden szerepjátékost szívesen várunk a találkozóra. Mivel minimum háromfős csapatokat várunk a fórumon lehetőség van csapattársak keresésére is, használjátok bátran. Kalandmesterek jelentkezését is várjuk levélben, hogyha érdekelné őket egy ilyen szerepjátékos kihívás.
 
Általános tudnivalók:
 
Időpont: 2009. november 7.; kb. 10:00 – 19:00
Helyszín: AfriCafé (Budapest; IX. ker. Kinizsi utca 2-6.)
Részvételi díj: 1500 Ft
Jelentkezési és befizetési határidő: 2009. november 1.
 
A verseny részvételi díját banki átutalással lehet befizetni. Postai befizetést nem fogadunk el! Amennyiben valaki a találkozón mégsem kíván részt venni, úgy pénzt visszatéríteni sajnos nem áll módunkban. A befizetés igazolását kérjük, őrizzétek meg, és a szelvényen található azonosítót küldjétek el e-mailben az info@kronikak.hu címre. Erre a címre ugyanúgy várjuk a kérdéseket is a találkozóval kapcsolatban.
 
Üdvözlettel:
a Kalandorkrónikák Találkozó szervezői
és az Elveszett Mesék Társasága
 
http://kalandor.kronikak.hu
 
 
 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához