LFG.HU

DA
hírekCimkek
Elérhetővé vált a Dragon Age: Vérvonalak Karakteralkotó és a BioWare Social Network, melynek segítségével a felhasználók még a játék megjelenése előtt létrehozhatják és megoszthatják karakterüket a közösséggel

 
A BioWare™ a mai napon bejelentette a Dragon Age™: Vérvonalak Karakteralkotó megjelenését és közösségi szolgáltatása, a BioWare Social Network elindulását Észak-Amerikában és Európában. A BioWare Social Network lehetővé teszi a Dragon Age: Vérvonalak játékosainak, hogy platformtól függetlenül feltölthessék és megoszthassák játékostársaikkal a képeiket, játékadataikat és történeteiket, ahogy előrehaladnak sötét és hősies utazásukon. Az ingyenesen letölthető Karakteralkotó segítségével a felhasználók létrehozhatod saját karaktered, majd leírásával és avatarjával együtt feltöltheted a BioWare Social Network adatbázisába – még a Dragon Age: Vérvonalak megjelenése előtt.
 
A Karakteralkotó segítségével egyedi karaktereddel hosszú útra indulhatsz a Dragon Age: Vérvonalak lebilincselő világában a PC játék novemberi megjelenésekor . Ez az önálló, kizárólag PC platformra megjelenő alkalmazás mától ingyenesen elérhető a kapcsolódó linkeken.
 
“Szeretnénk, ha a játékosok máris elmerülhetnének a Dragon Age: Vérvonalak káprázatosan gazdag világában, a Karakteralkotó és a BioWare Social Network pedig épp ezt teszi lehetővé. ” – nyilatkozta Fernando Melo, a BioWare producere. 
 
Hogy a várakozás még izgalmasabb, a karakteralkotó használata még kreatívabb legyen, a napokban ugyanitt megtaláljátok majd az eszközre kiírt verseny pontos paramétereit – addig is érdemes letölteni a programot, és elmélyülni a használatában…
 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.dragonage.com]
[http://files.bioware.com/dragonage_cc_dl/DragonAgeOriginsCharacterCreator_EsItCzHu.exe]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához