LFG.HU

taverna
kutya
hírekCimkek
Tizenhárom éve zenélek aktívan, minden hangszeren magam játszom.
Mivel aktív, lelkesedéssel bíró, kooperatív zenekar híján volt mindig is Debrecen városa, így kénytelen voltam magam útját járni, és zenélni.
A dalaim (márpedig sok műfajban zenéltem eddig, de ebben a stílusban csak most mérettettem meg magam) Orchesta jellegűek.
2008 decemberében pattant ki a fejemből a Debrecen Fantasy Orchesta név, ( mivel ez az irányzat nem jellemző kicsiny hazánkban) majd eljutottam odáig , hogy 2009 tavaszán vettem fel az első dalt, Assassin and the Skull Tribe címmel, mely a mi asztali játékunk ihletett, később, három hónapi munka után készült el a második dalom, Forgotten Realms címmel.
Dalaimat Roland Mc-909 Grooveboxal, Roland Fantom Xa szintetizátorral, és egy elektromos gitárral vettem fel, PC segítségével.
Készülök további dalokkal is, nem hagyom ezt a műfajt “elcsendesedni”, remélem érdekeltség, és közönség is alakul ki lassacskán.
Remélem tetszenek a dalok, ihletet és hangulatot teremtenek egy jó Fantasy játékhoz, úgy, ahogy azt nekem és barátaimnak is tették!

http://lfg.hu/zene


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához