LFG.HU

kutya
hírekCimkek
Tizenhárom éve zenélek aktívan, minden hangszeren magam játszom.
Mivel aktív, lelkesedéssel bíró, kooperatív zenekar híján volt mindig is Debrecen városa, így kénytelen voltam magam útját járni, és zenélni.
A dalaim (márpedig sok műfajban zenéltem eddig, de ebben a stílusban csak most mérettettem meg magam) Orchesta jellegűek.
2008 decemberében pattant ki a fejemből a Debrecen Fantasy Orchesta név, ( mivel ez az irányzat nem jellemző kicsiny hazánkban) majd eljutottam odáig , hogy 2009 tavaszán vettem fel az első dalt, Assassin and the Skull Tribe címmel, mely a mi asztali játékunk ihletett, később, három hónapi munka után készült el a második dalom, Forgotten Realms címmel.
Dalaimat Roland Mc-909 Grooveboxal, Roland Fantom Xa szintetizátorral, és egy elektromos gitárral vettem fel, PC segítségével.
Készülök további dalokkal is, nem hagyom ezt a műfajt “elcsendesedni”, remélem érdekeltség, és közönség is alakul ki lassacskán.
Remélem tetszenek a dalok, ihletet és hangulatot teremtenek egy jó Fantasy játékhoz, úgy, ahogy azt nekem és barátaimnak is tették!

http://lfg.hu/zene


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához