LFG.HU

miguel
hírekCimkek
A PC Guru 2009/12-es számát most nem csak a számítógépes játékok kedvelőinek érdemes megvásárolniuk, a szerepjátékos társadalmat is várja néhány exkluzív csemege.
 
Ezzel a számmal indult el A kiválasztottak – M.A.G.U.S. gyűjtögetős kártyajátékhoz kapcsolódó akció, melynek keretében a mostani, illetve a következő két Guruhoz három olyan kártyalapot csomagolunk, ami sehol máshol nem kerül majd forgalomba. A limitált kiadású harcművész-szett első darabja egy Forgórúgás kártya, de lesz itt még híres harcművész és harci bot is.
 
A gyűjtögetős kártyajátékok vonalát erősíti az újság e havi teljesjáték-melléklete is: a 2009-es BattleForge mellé ráadásul 250 BF-pontos kód is jár az újság minden példányához.
A játékkiadók összehangolt támadásának köszönhetően RPG-tesztekben sem kell szűkölködnünk: az országban a PC Guru hasábjain olvashatunk először a Risenről, illetve a címlapon is terpeszkedő Dragon Age: Vérvonalakról. Emellett persze a szokásos játékos tartalom is csupa erős címet vonultat fel, az előzetesek között egyebek mellett a Lord of the Rings Online legújabb kiegészítőjéről, a Siege of Mirkwoodról derülnek ki fontos részletek, de a tesztek között hat oldalon elnyújtózó, minden részletre kiterjedő Operation Flashpoint: Dragon Rising is érdemes a figyelemre.
 
Teljes játék:
Battleforge
 
Bemutatók, cikkek

Front Mission Evolved, LOTRO: Siege of Mirkwood, Crackdown 2, The Secret World, Alan Wake, Tactical Intervention

Játéktesztek

Championship Manager 2010,  Cloudy with a Chance of Meatballs,  Dragon Age: Vérvonalak,  FIFA 10,  Forza Motorsport 3 [X360],  Marvel Ultimate Alliance 2 [X360],  Operation Flashpoint 2: Dragon Rising,  Order of War,  Risen,  SW: The Clone Wars – Republic Heroes,  Tropico 3,  Uncharted 2: Among Thieves [PS3],  WET [X360],   

 
 
 
 
(x)
 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.pcguru.hu/pcguru/lapszamlista.php]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához