LFG.HU

HammerTimeCafe
SirThomas
hírekCimkek
… A két férfi olyan régóta táborozott már itt társaikkal, hogy az erdő már nem érezte idegennek őket, beszédjük beleolvadt a környezetük hangjaiba. Párlépésnyire voltak a tisztást körülvevő fáktól, terepszínű kezeslábasuk és csuklyájuk tökéletes álcát biztosított nekik, mintha két fura, zöld szikla nőtt volna ki a fatörzsön. Mormogó beszédük elvegyült az erdő neszeivel, a korán kelő madarak trillázásával.
Két halk pukkanás-szerű hang hallatszott. A madarak elnémultak, a két őr is elhallgatott, ruházatuk hátulján egy-egy vörös folt kezdett el terjedni. Pár másodpercig még mozdulatlanul ültek tovább a fatörzsön, majd holtan fordultak le az aljnövényzetbe. A fák árnyékából két sötétruhás, karcsú alak lépett elő, és csendben beljebb húzták a hullákat az erdőbe. A madarak pedig újra belekezdtek reggeli koncertjükbe, mintha semmi nem történt volna …
 
***
 
2009. november 21-én Shadowrun szerepjáték-versenyt szervezünk. Szeretettel várunk téged és csapatodat is, ha van kedvetek megmérettetni magatokat rendezvényünkön. A versenyre 4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk. A szervező az Ostromjáték Egyesület, de sok régi barát is besegít a szervezésben. A struktúra és a szervezés a szokásos, a hivatalos oldalt pedig folyamatosan töltjük a legfrissebb információkkal (hírek, novellák, játszható karakterek, hátterek, jelentkezések, stb.).
 
A regisztráláshoz az alábbi adatokat kell elküldened e-mailben az srverseny KUKAC rpg.hu címre:
 
* Csapat neve
* Csapat tagjainak neve
* Kapcsolattartó személy neve
* Kapcsolattartó személy e-mail címe, mobilszáma
* Város (ha nem budapestiek vagytok)
 
További tudnivalók
Helyszín: Vörösmarty Mihály Gimnázium (1085 Budapest, Horánszky utca 11.)
Jelentkezési határidő: 2009. november 16.
Nevezési díj: a nevezési díj fejenként 1000 forint.
Módja: átutalás
 
Ostromjáték Egyesület
10700206-42125804-51100005
CIB Bank ZRt.
 
Az átutalás közlemény rovatába ne felejtsd el felírni a csapatod nevét!
 
Hivatalos oldal: http://sr2009.rpg4.me
Kapcsolat: srverseny KUKAC rpg.hu
 
 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához