LFG.HU

Phoenix_Wolf
hírekCimkek
Örömmel jelenthetem be, hogy rövid online lét után immár könyv formájában is megjelent Törékeny Horizont című regényem.

Akárcsak a korábbi regényem, ez is a Creative Commons licencmegállapodás hatálya alá esik, azaz elektronikus formában ingyenesen letölthető és továbbadható. A könyv formát a lulu.com állítja elő igény szerinti nyomtatással az ezt jobban kedvelők számára. (Ennélfogva könyvesbolti forgalomba nem kerül.)
 
Kedvcsinálónak a regény fülszövege:
 
“Minden a kirajzással kezdődött.
Amikor a múlt század közepén a Cryogen Corporation kihozta az első olcsó plazmahajtóműveket, és elérhető áron kezdte kínálni a hiperhajtóművel felszerelt hajókat, mindenki elindult a csillagok felé. Miután felfedezték a környező tíz-húsz rendszert, megindultak a terraformálások. Milliárdok hagyták el az emberiség bölcsőjét, boldogulást remélve az új világokon.A folyamat győztesei, az ekkor formálódó és megerősödő óriáscégek kezében egyre komolyabb hatalom összpontosult.
Karin Nagasawa, miután megcsömörlött a korrupt Szövetségi Flottától, szabad pilótaként próbál boldogulni. A társadalom peremén sodródva, a szabadság illúzióját kergetve járja az űrt az új világok közt. Útja során számos barátra tett szert. De vajon mire elég az elszántság és a barátok támogatása, amikor sorsára egy sötét céges titok árnyéka vetül?”
 
A regényhez kapcsolódó honlapon még számos háttérinformációt találhatsz, illetve innen letöltheted magát a könyvet is.
 
A könyv letölthető a Mech Factory-ról is: e-book verzió letöltése
 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához