LFG.HU

Phoenix_Wolf
hírekCimkek
2010 a Csillagliga éve lesz a Mech Factory életében. Ennek nyitányaként az évet rögtön a 3. AlphaStrike Bajnoksággal kezdjük, amely ezúttal a Csillagliga bukásának és az Amaris Polgárháborúnak az idejébe viszi el a játékosokat.

Az AlphaStrike a Mech Factory saját fejlesztésű Battletech-témájú webes játéka, A rendszer alapvetően a kártyajátékok ötletéből merít, de erősen épít az oldal teljes körű battletech technológiai adatbázisára. Az AlphaStrike-ban mecheket és járműveket szimbolizáló lapokat vehetünk a rendelkezésünkre álló erőforrás-pontokból (nagyjából 2000 félét), amelyekkel ezután csatákat vívhatunk az oldal bot-jai vagy más játékosok bot-jai ellen. A csatákért kapott erőforrásokból ezután újabb lapokkal bővíthetjuk a csapatunkat.
A játék körülbelül egy éve nyílt meg az érdeklődők előtt, és mostanra 10000 feletti számú csatát játszottak le benne. A belépéshez mindössze érvényes Mech Factory loginnel kell rendelkezni (kb. 1 perc), és utána egy rövid szabálymagyarázat után neki is vághatunk a gépek megvásárlásának – majd a harcnak. A rendszer nem különösebben bonyolult, és a megértését rövid video is segíti.
A játék különféle feltételeket meghatározó ligákat definiál (pl. csak klános mechek, vagy csak 3050 után épült gépek, csak tankok, stb.), amelyekhez versenyidőszakban hozzájönnek az aktuális bajnokságok tabellái.

A mostani verseny március 31-ig tart. Ez idő alatt kell a 3. Bajnokság ligájában minél jobb győzelmi arányra, vagy minél több győzelemre szert tenni. A győztesek jutalma -a korábbiakhoz hasonlóan- egy egyedi kártya vételi opciója, és persze a dicsőség. Tekintettel a témára, a jelenlegi bajnokságban csak 2800-nál korábban megjelent gépek vehetnek részt.

A 3. AlphaStrike bajnokság csak az első a Mech Factory erre az évre tervezett Classic Battletech eseményei között. Tavasszal tervezzük megrendezni a három részesre tervezett “Liberation of Budapest 2777″ eseménysorozat első felvonását, amely az Amaris polgárháború és a Terra felszabadítása során zajlott felszabadító harcot dolgozza majd fel táblás környezetben. Az esemény részleteiről időben igyekszünk értesíteni mindenkit.

 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://battletech.rpg.hu/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához