LFG.HU

dekszter
hírekCimkek
Megjelent a Star Wars Saga Edition legújabb kiegészítője a Galaxy of Intrigue, ami a galaxis politikai dolgaival foglalkozik. A könyv tippeket tartalmaz a témában mozgó kampányok számára: politikai manőverek, bérgyilkosságok, megvesztegetések, szabotázs és számos új karakter opció. Ezen kívül egy teljes kaland, valamint egy bolygó aprólékos bemutatása is helyett kapott a kiadványban.

A megjelenés híre mellett még egy fontos dolgot is bejelentett a Wizards: májusban lejárnak és nem újítják meg a Star Wars jogait, így befejeződik náluk az rpg és a minis vonal is. A The Dark Times a múlt héten került a boltok polcaira, ezt márciusban követi a Masters of the Force című utolsó minis kiegészítő. A Saga Editiontől a The Unknown Regions című könyvvel búcsúzik a Wizards, ami bolygókat és hozzájuk tartalmazó kalandokat, kalandötleteket fog tartalmazni.

 
A Star Wars Miniatures 2004-től futott, míg az rpg három kiadást is megélt a Wizards berkei között az elmúlt tíz évben. A d20-as rendszerre épülő Star Wars Roleplaying Game  2000-ben látott napvilágot, amit 2002-ben követett a Revised Edition, majd a D&D 4. kiadásának előfutáraként érkezett 2007-ben a Saga Edition. A kiadó még augusztusig árusítja a Star Wars-hoz kapcsolódó termékeit.
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához