LFG.HU

Fater
hírekCimkek
A kollégium felújítása miatt a kör működése átmenetileg szünetelt, ám most hogy visszaköltöztünk, ismét munkához láthatunk. A szerepjáték könyvtár bővítése és újraindítása mellett igyekszünk rendszeres játékalkalmat teremteni. A Pajkos Póni egy nagy múltra visszatekintő szerepjáték találkozó, amely újraélesztése óta immár az 6. alkalmat éli meg. Ennek hagyományait igyekszünk továbbvinni, második rendezvényünkkel is, a február 6-án (szombaton) megszervezésre kerülő II. Local Heroes Szerepjáték Találkozóval.
 
Időpontja: 2010. 02. 06. (szombat) 09:00-19:00
 
Helyszín: Schönherz Zoltán kollégium 1117. Budapest, Irinyi József út 42.
 
Részvételi díj: 1.000 Ft/fő
 
Tudnivalók

    * A versenyre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk.
    * Jelentkezni egyénileg nem, csak csapatonként lehet a regisztráció menüpont alatt található űrlap kitöltésével.
    * A nevezési díj befizetését banki átutalással, kivételes esetben a helyszínen való készpénzes fizetéssel áll módunkban elfogadni!
    * Kérjük a csapatokat, hogy amennyiben ez lehetséges, a találkozó díját egy összegben fizessék be!
    * A közlemények rovatban feltétlenül tüntesd fel a “LH – Csapatnév”!
    * A kavarodások elkerülése végett kérjük, hogy őrizd meg a befizetést igazoló szelvényt!
    * Azok számára, akik a találkozón nem jelennek meg, pénzt visszafizetni nem áll módunkban!
    * A találkozó díját átutalással fizetheted be az alábbi bankszámlára

Bankszámlaszám

Horváth Gábor – OTP Bank
11773456-30911233
Megjegyzés: LH-Csapatnév

 
Csapatok

A találkozón legfeljebb 15 csapat számára tudunk játéklehetőséget biztosítani. Ennek oka, hogy a csapatokat igyekszünk kényelmesen elhelyezni, hogy ne zavarják egymás játékát. Arról nem is beszélve, hogy néha 15 jó mesélőt is igen nehéz találni. Amennyiben ennél többen jelentkeznek, várólistát nyitunk a jelentkezés sorrendjében. A csapatlétszámot azért 4 főben határoztuk meg, mert a nagyobb létszámú csapat tapasztalataink szerint csak nehezíti a KM feladatát, és a játékosok csak egymás elől vennék el az értékes és rövidre szabott játékidőt.

A tavalyi találkozóval ellentétben idén csak M.A.G.U.S. verseny lesz!

 
Díjazás

A rendezvényen nulszaldós, a jelentkezési díjakból befolyó teljes bevételt díjazásra illetve a felmerülő költségek fedezésére fordítjuk (ez alatt például az 500 oldalnyi kaland fénymásolásának árát kell érteni nem a rendezők telefonszámláját, az ilyen jellegű felmerülő költségek természtesen minket terhelnek). A versenyen a csapatok felét, a résztvevőkk számától függően a 10 legjobban teljesítő csapatot jutalmazzuk nagy értékű könyvjutalommal, valamint külön díjazásban részesül(nek) a karakterét legjobb alakító játéko(sok), illetve a játékosok szavazatai alapján a legszínesebben mesélő Kalandmester. Minden játékos emléklapot kap a találkozón való részvételért, a kalandmesterek pedig Local Hoeroes emblémás pólót a mesélésért.

 
Pontozás

A Kalandmesterek a modulmegoldást és a szerepjátékos teljesítményt egyenlő arányban pontozzák előre meghatározott, egységes és részletes szempontok alapján egy közös megbeszélésen. A verseny ideje alatt pontozóbírók járnak majd körbe, akik minden csapatnál fél órát töltve módosíthatják a Kalandmester által adott pontszámot (egy csapatra 2-3 pontozóbíró jut majd).

 
Tervezett program [ a programváltozás jogát fenntartjuk ]
09:00 – 09:30 Kapunyitás és regisztráció
09:45 – 10:00 Megnyitó
10:00 – 18:00 Szerepjáték
18:15 – 18:30 Pontozás
18:45 – 19:00 Eredményhírdetés
 
Bővebb információ:

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához