LFG.HU

Gulandro
események, hírekCimkek
Líthas,
 
“Annyi csillag van az égen.
Nézd, milyen magasan vannak.
Van, amelyik vezet és van, amelyik lehull.
Melyiket kövessem én…”
 
Az új év nehézségeivel hamarosan szembenézünk mi is technikai és honlap téren. Ez azonban nem jelenti azt, hogy más módon ne lennénk tevékenyek. Ennek megfelelően hirdetem örömmel a VII. Kalandorkrónikák Szerepjátékos Versenyt és Találkozót, melyet a szokásoknak megfelelő helyszínen (Budapest, Afri Café) és módon (a kikristályosodott 12 000 tp-s karakteralkotással) rendezünk meg 2010. március 6-án, szombati napon.
 
Amennyiben a csapatok a korábbi években játszott (és túlélt) karaktereikkel kívánnak újra a kalandok kontinensére lépni, akkor a korábbi kalandok folyamán megszerzett előnyeik és hátrányaik is továbbvihetőek.
 
A találkozó kalandmodulját ezúttal MágusPalánta és az Amund írják. A kalandok helyszíne Kahre, ami nem csak a csapdák kikötővárosa Ynev földjén. Az idei nyitórendezvényünkön ha igaz akkor egy örömhírrel is szolgál majd a szervező csapat a M.A.G.U.S. szerepjáték sorsát illetően. Amint részletesebb információk és kész honlap lesz a találkozóval kapcsolatban értesítünk benneteket.
 
Általános tudnivalók:
 
Időpont: 2010. március 6.; kb. 10:00 – 19:00
Helyszín: AfriCafé (Budapest; IX. ker. Kinizsi utca 2-6.)
Részvételi díj: 1500 Ft/fő
Jelentkezési és befizetési határidő: 2010.március 1.
 
A honlap hamarosan elkészül a találkozóhoz, de addig is van mód előjelentkezésre levélben az előtörténet beküldésével azonos, gulandro@gmail.com címen. Minden szerepjátékost szívesen várunk a találkozóra. Mivel minimum háromfős csapatokat várunk a fórumon lehetőség lesz csapattársak keresésére is, használjátok bátran. Kalandmesterek jelentkezését is várjuk levélben, hogyha érdekelné őket egy ilyen szerepjátékos kihívás.
 
Addig is kalandokban és eredményekben gazdag évkezdést kívánunk.
Üdvözlettel:
a Krónikák.hu szerkesztői,
az Elveszett Mesék társasága,
a Kalandorkrónikák szervezői
 
U.i.: egyes híresztelések szerint a Hetedik néven ismert délvidéki fejvadász megneszelte a számmisztikus egyezést, ezt azonban nem tudjuk és nem is szeretnénk megerősíteni…
 
 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához