LFG.HU

BePe
hírek
4 milliót fizet a Vatera
Magyarország legnagyobb piacterén most visszanyerhetik pénzüket a felhasználók
A nagy decemberi vásárlási hajrá után a Vatera új játékkal indította az évet, melyben az újonnan regisztráltak, és a már meglévő felhasználók is részt vehetnek.
 
A “Joker” játékban naponta 50.000 forintot kaphatnak vissza a kisorsolt aukció eladói, és 50.000 forintot a vásárlók is – a vásárolt termék értékétől függően tehát naponta több aukció is nyerhet. A február 28-ig tartó promóciós időszak alatt kifejezetten érdemes eladni vagy vásárolni a piactéren, hiszen egy felhasználó naponta akár 100.000 Ft-ot is visszanyerhet.
 
Az online vásárlás egyre elterjedtebb hazánkban is, mely területen a milliós termékkínálattal rendelkező Vatera úttörő szerepben jár. Jelen promóció keretében kockázatmentesen kipróbálható az online kereskedés, hiszen a sorsolásokban minden 2000 Ft-nál nagyobb végösszegű, sikeresen lezárt aukció részt vesz. A játék során pedig összesen 4 millió forintot kaphatnak vissza az ismert aukciós portál felhasználói.  
 
Amennyiben nem szeretne kimaradni a pénzosztásból, nézze meg a pontos feltételeket, vegyen részt a játékban, és legyen Ön a szerencsét, akit kiválaszt a Joker-lány. 
A részvételi feltételeket megtalálhatja a játék oldalán. www.vatera.hu/4millio
 
 
 
(x)
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://ad.adverticum.net/b/cl,1,74967,378103,467003/click.prm]
A szerző más irásai

[ további írásai]