LFG.HU

Phoenix_Wolf
események, hírekCimkek
2777. A Csillagligát szétziláló Amaris Polgárháború az utolsó felvonásához készülődik. Kerensky tábornok csapatai tíz év folyamatos küzdelem után végre leszálltak a Terrára. A hosszú harcok mindkét felet megviselték; az áldozatok száma mindkét oldalon a Háborúk Korát idéző magasságokba emelkedett. Az Amarishoz hű csapatok maradéka beásta magát a Terra legnagyobb városaiban, és a katonák mindkét oldalon felkészültek a hosszú és véres ostromra.
A tábornok a felszabadító hadművelet első hullámában Európa megtisztítását tűzte ki célul. Mech divíziók szálltak le Kelet- és Nyugat-Európa szerte, majd rövidesen pusztító harcok törtek ki a sűrűn lakott terület megszállt városaiban. Miközben csapataival fokozatosan dél felé nyomul, Kerensky célszerűnek látta a kelet-közép európai hadszíntér megtisztítását, hogy ezáltal stabil hátországot teremtsen magának a dél-európai offenzíva előtt. Az idő sürget, ezért a tábornok az egykori orosz területeken és a nyugati-európai zónában harcoló csapataiból többet a hadszíntérre vezényel, hogy a nyár végéig szabadítsák fel a térség városait az itt tartózkodó Amaris csapatoktól. Mivel a művelet a sűrűn lakott terület gyakorlatilag összes városát érinti, ezért a résztvevő SLDF csapatokra fokozott nyomás nehezedik. A hadszíntér egyik kulcspozícióban levő városa Budapest.

A 20. (Classic) Battletech találkozó és verseny a CBT univerzum múltjába, a Csillagliga bukásának idejére vezeti vissza a játékosokat. A találkozó témájául az Amaris csapatok által megszállt Budapest 2777-es ostromát választottuk: a résztvevők az egyik oldal katonáinak szerepében vehetnek részt a hadműveletben. Ez egyben a három alkalomra tervezett “Liberation of Budapest 2777″ találkozó-sorozat első felvonása. (Operation Iron Will)

A játék során egyetlen nagy csatát fogunk lejátszani, egyfajta kooperatív közös játék formájában. Ezt a játékrendszer már több korábbi találkozón bevált, és kiemelten támogatja a kezdő játékosokat, mivel a veteránok együtt, egy oldalon játszanak a rendszerrel még csak ismerkedőkkel. Mivel az egységek előre generáltak, ezért a jelentkezésen kívül gyakorlatilag semmilyen előkészületre nincs szükség.

Szeretettel várunk mindenkit (játékost, érdeklődőt) a rendezvényen!

A találkozó időpontja: 2010. április 10. 10~18h
Helyszín: Terepasztal Lovagjai Klub (TLK klubhelység, Budapest XI. ker. Bogdánfy u. 8/c. Pince helység)
Nevezési díj nincs, csak a helyszínre szóló belépőt kell kifizetni. (kb. 500 Ft)
 

 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.