LFG.HU

Mekklood 19645
hírekCimkek
“Tiadlan királyi palota, a második kertben a szökőkút mellett egy hét múlva”
Így szólt az üzenet, amit a Pyarroni istenek küldöttei eljuttattak a kalandozókhoz.
Az üzenet, ami megmutatta, merre találják Rosanna De Lamar-t, a Kalandozók Hadurát, a kilencedik Vörös Lobogó hordozóját.
A különleges feladatok és rejtvények, kalandozók számára néhol kicsit szokatlan feladványok jutalmaként a küldöttek egy-egy, az isteneik szimbólumával díszített követ adtak át, minek belsejében írás lapult. Az írásokat összegyűjtve, megfejthetővé vált az üzenet, s a kalandozók útnak indultak, hogy teljesítsék küldetésük, s elmondhassák gyermekeiknek, vagy ha nem lesz gyermekük, elmondhassák unokáiknak, a Kiválasztottak között harcoltak, vállt vetve Rosannával, az élő legendával.
Ám egy hét hosszú idő Yneven, főleg, hogy a Fekete Hadurak gonosz varázslatai az egy hét emlékeit két év távolába űzték… Néhány kalandozó úgy döntött, inkább hazamegy, voltak, kik banditának álltak, s helyükre mások léptek.
A rettenetesen hosszú egy hét után beléptek a kalandozók a tiadlani Királyi palotába, megtalálták a második kertet, s benne a szökőkutat – de nem lelték Rosannát.
Helyette egy udvaroncot láttak, ki már várta őket, s némi szabadkozás után beismerte, Rosanna, mint a hozzá hasonló jellemű nők általában: késni fog.
Mennyit késik, nála sosem lehet tudni, órákat, talán napokat, de az sem kizárt, hogy itt van már, mindössze eltévedt.
Javasolta hát, hogy a kalandozók szedelőzködjenek, s menjenek a várostól északra található erdőbe, hol a Küldöttekkel találkoztak, mert Rosannának arra kell áthaladnia idejövet. Sőt, talán most is ott bóklászik valahol.
 
A kalandozók egy része nem hallgatott az udvaroncra, s ott maradt várakozva a szökőkút mellett. Ők valószínűleg most is ott vannak és várnak.
Más részük viszont megérezte az isteni bölcsességet az udvaronc szavaiban, s visszatértek korábbi próbáik színhelyére.
Ha Te is ez utóbbiak közé tartozol, s nem félsz újabb kihívásokkal szembenézni, hogy megtaláld Rosannát, s csatlakozhass a Kalandozók Hadurának seregéhez, gyere el Pilisborosjenőre április 17.-én szombaton, s töltsünk egy (remélhetőleg) feledhetetlen napot Ynev ege alatt!
 

A rideg tényekről:
A játék szabályrendszere elérhető a honlapról (www.foedus.hu), akárcsak a karakteralkotó program, illetve az előzményeken (Elveszett Rosanna – 2008. március) készült fényképek (http://foedus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=64&Itemid=200022).
Akik részt vettek a Küldöttek próbáin, egy-egy különleges varázstárggyal gazdagabban érkezhetnek a játékra.
 
A játék kezdete: 2010 április 17. 9 óra, Pilisborosjenő, Legyező cukrászda. Ott lesz lehetőség átöltözni, igény esetén az Árpád hídi buszállomásról csoportos expedíció szervezhető.
A játékot 11 órakor el fogjuk kezdeni, így aki késik, késve fog csak tudni becsatlakozni (és egyedül kell eljutnia a helyszínre).
A játék vége: sötétedéskor, illetve akit hátbaszúrnak, kicsit hamarabb.
A játék költsége 600 Ft/fő.
A játék esőzés, szélvihar, tornádó, földcsuszamlás, meteorzápor és armageddon esetén is megtartásra kerül – legfeljebb minimálisan módosított történettel.
 
A karakterek leadásának határideje április 1, csütörtök.
Ekkorra a karaktergenerálóban kész karakternek kell lennie, valamint az előtörténetnek is meg kell érkeznie a livejelentkezes ‘kukac’ gmail.com címre. Az előtörténetnél szeretnénk karakterenként legalább fél oldalt, és csapatoknál fél oldal csapat-előtörténetet is. Az Elveszett Rosanna játékon résztvevőknek is újra kell tervezni a karaktert a karaktergenerálóval, mivel a szabályrendszer változott, és az akkori rendszer több pontban sem kompatibilis a mostanival.
Az akkori karakterek “áthozói” választhatnak egy varázstárgyat az alábbiak közül:
Tudatvédő amulett (1-el megnöveli a Mágiaellenállást, akár négy fölé is),
Varázsfegyver (meg lehet vele sebezni olyan lényeket is, amiket normál esetben közönséges fegyverrel nem),
Méregsemlegesítő amulett (viselőjét semmilyen természetes méreggel nem lehet megmérgezni – mágikus mérgek ellen nem véd),
Sárkányfű (a sárkányok állítólag félnek tőle, és több mérföldre elkerülik),
Hatalom Keksz (olyan, mint a Hatalom Itala, csak keksz kivitelben – minden más jellemzőjében azonos vele).
 
 Kérdés, óhaj, sóhaj, panasz jöhet a fórmura vagy a livejelentkezes ‘kukac’ gmail.com címre.
 
E-mail: livejelentkezes ‘kukac’ gmail.com
Foedus Viatorum

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához