LFG.HU

Runatabor
hírekCimkek
Mindenkinek van egy kedven karaktere Ynev varázslatos és kalandos világán. Egy karakter, amivel olyan élményeket éltél meg, olyan személyiséget alkottál neki, hogy szinte élőként emlegeted a vele játszott perceket. Hosszas készülődés, számolás, és gondolkodás szülte meg Őt, nem feledve a részleteket, amelyek akár az övén rejtőző szimbólumokról, vagy a hajának pontos formájáról, ruhájának anyagáról szóltak. A szemében látszódnak a megélt csaták hangjai, vagy a mágikus árnyalakok rejtélyei, a mosoly az arcán pedig a legutóbbi város ízes nyüzsgését adja vissza. Ez Ő- a kedvenc karakter…
 
A Rúna Tábor Szerepjátékos Egyesület rajzpályázatot hirdet, amelyben a koncepció, hogy rajzold le a számodra legkedvesebb karaktered amit Ynev világán alkottál meg.
 
A pályázatra két kategóriában lehet jelentkezni:
 
I. kategória: 0-18 éves korig,
 
II. kategória: 18- éves kortól.
 
Bárki jelentkezhet, aki szeret rajzolni, és szeretné megmutatni a szerepjátékos nagyközönségnek az alkotását, és a kedvenc karakterét. 
 
Használható technikák:
A rajzodat elkészítheted bármilyen technikával (ceruza, toll, festék, pasztell zsírkréta, digitális technikák) és lehet akár színes vagy fekete fehér is.
 
Leadási határidő: 2010. Május 15. (szombat)
 
A rajzodat elküldheted nekünk postán (1016 Orom u. 10), vagy akár mailben is (info@runatabor.com). Kérjük, írd meg a neved, email címed, telefonszámod, hogy tudjunk neked jelezni a pályázat eredményéről. Illetve a rajz mellé kérünk, hogy pár szóban foglald össze a karaktered történetét, jellemét, kasztját, faját, szintjét.
 
A leadott képekből szervezünk egy kiállítást, amely a Rúna Tábor által szervezett klubnapon kerül megnyitásra a díjátadással együtt 2010. május 22-én. a Főnix Klubban. A nyertes rajzok felkerülnek a Rúna Tábor oldalára is. A kiállítás után természetesen a képeket visszaadjuk az alkotóiknak.
 
Eredményhirdetés: 2010. Május 19. (szerda)
 
Díjazás:
A ’TV2 a jövőért’ támogatásával a pályázat nyertesei az alábbi díjazásban fognak részesülni:
 
I.             Kategória:
1.helyezett: 2 db múzeumi belépő a láthatatlan kiállításra, 1 db- 1 GB-os pendrive
2.helyezett: 1 db 1 GB-os pendrive, póló
3.helyezett: övtáska, póló
 
II.          Kategória:
1.helyezett: 2 db múzeumi belépő a láthatatlan kiállításra, 1 db- 1 GB-os pendrive
2.helyezett: 1 db 1 GB-os pendrive, póló
3.helyezett: övtáska, póló
 
Nagyon jó alkotást és jó játékot kívánunk mindenkinek:
Rúna Tábor Szerepjátékos Egyesület

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.