LFG.HU

Györfi Péter
események, hírekCimkek
Kalandozótársak!
Próbáljátok ki magatok egy új ynevi, vagy öregvilági eseményen, melynek neve:
I. Világok Szárnyain Szerepjátékos Találkozó!
 
Más társulatok ellenében adhattok számot tudásotokról és képességeitekről!  Itt a lehetőség, hogy az Északi-városállamok hegyvidékein vagy Altdorf ősi városában kalandozzatok, és teljesítsétek megbízótok óhaját! Jelentkezzetek! Csapataitokban maximálisan 4 (azaz négy) főt engedélyez a Városi Tanács!
 
A kategóriák tehát: M.A.G.U.S. és Warhammer Fantasy
 
A verseny fővédnöke: KORNYA ZSOLT alias RAOUL RENIER!
 
Helye: Debrecen városának Kossuth Lajos Kollégium nevű fogadójában lesz, annak is a III. számú épületében, ahol majd lovagok kalauzolnak benneteket. Innen a Városi Tanács segít nektek eligazodni és átvenni a menlevelet, mely bejutást biztosít a Versenyek Termébe.
 
Ideje: 2010. május 9.
Megérkezni jóval pirkadat után kell (legkésőbb 8:30-ra). A később érkezőkkel a Tanács nem foglalkozik! A torna előreláthatólag este hét óráig tart, azaz 19:00-ig!
 
Jelentkezni: (Drót)Postagalamb küldésével az alábbi címre május 2-i határidővel: klkrpg@gmail.com
 
Természetesen olvassátok el a játékotokhoz tartozó szabályokat is, melyeket az alant feltüntetett honlapon találtok meg.
 
További irományok: amint elkészülnek, a http://klkrpg.fw.hu oldalon lesznek fellelhetőek
 
A torna részvételének díja: a részvétel költségeit ezúttal a Városi Tanács állja teljes mértékben, tehát nem kell fizetnetek érte. Csak utaznotok kell a saját költségeteken.
Felvilágosításért kereshetitek:
Jancsó Donát – 30/263-0945 – M.A.G.U.S.
Györfi Péter – 20/459-6868 – főszervező
Bereczki Gábor – 30/440-5512 – Warhammer Fantasy
 
A nevezés lezárulta után esetlegesen szükségünk lehet további kalandmesterek szolgálataira is – akik számára a nevezés, természetesen, ingyenes. Érdeklődni – a fenti drótpostacímen – május 3-tól lehet!
 
 

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához