LFG.HU

Zentai Zsuzsanna
események, hírekCimkek
2010 június 12-én kerül megrendezésre az első budapesti HoldfényCon a SYMA Rendezvényközpontban. Rendezvényünk célja, hogy Benneteket, a magyar figuragyűjtőket, kártya,és miniatűrjátékosokat, film és animerajongókat a lehető  legszélesebb körből összehozzuk egy baráti találkozóra. A rendezvényen lehetőség nyílik új, hasznos tapasztalatok megszerzésére, egymás megismerésére, hiszen mindannyiunkat összeköt a színes fantázia és a játékok, figurák, filmek iránti szeretetünk.

A találkozón változatos programokkal, szerepjáték, kártya és miniatűr versenyekkel (pl.: Warcraft, Magic, Yu-Gi-Oh!, Star Wars, D&D, Warhammer) találkozhattok, valamint az Anime rajongókat filmvetítéssel, cosplay, konzol, karaoke és rajzversennyel, továbbá tombolával várjuk.

A helyszínen kedvezményesen vásárolhatjátok meg a hobbitokhoz nélkülözhetetlen kiadványokat, kiegészítőket, figurákat és egyéb cuccokat!

További programok:

- 300 db-os exkluzív figura és szoborkiállítás… Marvel, DC, Alien & Predator, Ikki Toussen pvc figurák és még sok más csemege.
 
- Életnagyságú (210 cm-es) Alien szobor. Egyedülálló Európában! Fényképezkedési lehetőség!
 
- Maszkmester bemutató.
Miókovics Mátyás professzionális maszkmester, látványszobrászattal, maszkkészítéssel és egyéb látványosságokkal várja az érdeklődőket standjánál!
 
- Warhammer figurafestés, demózás..

- Anti Fitness Miki dedikál és fest, beszél a hobbijáról stb,.
 
- Rúna Tábor szerepjáték bemutatója, Aliens és egyéb témakörökben…
 
- Árusok kedvezményes akciókkal egész nap… nem csak animés fancuccokkal :-))
 
- Kis színpadi beszélgetős műsorok a képregényes, animés és sci-fi témakörökben

Reméljük, minél többen megtiszteltek bennünket részvételetekkel és együtt tudjuk emlékezetessé tenni a HoldfényCon-t, mely később a Ti segítségetekkel, véleményeiteket figyelembe véve a magyar rajongók rendszeres találkozójává válhat.

Üdvözlettel:
HOLDFÉNYTEAM

 
 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.holdfenycon.hu]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.