LFG.HU

HammerTimeCafe
Farkas Milán
hírekCimkek
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre az oszkói élő szerepjáték. A játékot a helyi klub, a Hegyhát Vándorai szervezi. Kis falu és kis klub vagyunk, de megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy évről évre egyre színvonalasabb játékokat rendezzünk.
 
A játék időpontja: 2010. július 17-18 (szombat-vasárnap)
Helyszín: Oszkó (Vas megye, Szombathelytől 40 km, Vasvár mellett)
 
A játékról
Az oszkói élő szerepjáték során a jelentkezők két csapatba vannak beosztva, mintegy egymás ellenfeleiként. Kisebb hangsúlyt fektetünk ugyan a szerepjátszásra, és többet a harcra, de igyekszünk megfelelni a szerepjátékos igényeknek is, a történeten és a csapatok közti intrikákon keresztül.
A háttérvilághoz az elemeket több szerepjáték rendszerből szedtük össze, de igazából nincs kidolgozott háttér (annyit szabunk csak meg, amennyi szükséges a történethez), ami teljes szabadságot jelent mind a játékosoknak, mind a szervezőknek.
 
A jelentkezés feltétele, módja
- A játékon mindenki a saját felelősségére vesz részt.
- Minimum 16 éves életkor, 18 éven aluliak esetén írásos szülői beleegyezés szükséges.
- A szabályokat ismerni kell és be kell tartani. A játékosok nem hivatkozhatnak más játékokon szerzett tapasztalataikra, más játékok szabályaira.
- A honlapról letöltött, helyesen kitöltött és visszaküldött jelentkezési lappal történik. A jelentkezési lap leadása nem kötelező, viszont az e-mailben / levélben / telefonon / személyesen / stb. való jelentkezés mindenképp, melynek során meg kell adni a jelentkezési lapon kért adatokat is. A jelentkezési lap kitöltése csak a szabálykönyvvel együtt lehetséges.
- A játékon nézők is részt vehetnek, nekik jelentkezési díjat nem kell fizetniük, jelmez viselése azonban kötelező. A találkozási helyen reggel megjelenni ugyancsak, mivel onnan fogunk közösen kiindulni a játék helyszínére.
- A nevezés díj 1000 Ft, mely legkésőbb a helyszínen fizetendő.
 
 
Minden további információ, valamint a szabálykönyv megtalálható a klub honlapján:
http://stat.dyna.ultraweb.hu/404.php
 
Információ: hegyhatvandorai@freemail.hu
 
A szabálykönyv:
https://issuu.com:443/skull/docs/oszk__live_szab_lyk_nyv_2010

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához