LFG.HU

Szalay Gergely
hírekCimkek
Az Alien 2179 a Halál kísértése egy olyan világba kalauzolja az olvasót, ahol az emberi faj a XXIII. Század küszöbén áll. Az űr hideg és kegyetlen, felfedezett kolóniák és világok tucatjai egyetlen gigantikus társaság, a Weyland-Yutani kezében vannak. Egy univerzum, ahol egyes világokon mesterséges intelligenciák és szintetikus személyzet szolgáltatta kényelemben élnek a gazdag kevesek, míg milliók tengődnek az éhínség szélén olyan kolóniákon, amiket űrhajók híján képtelenek elhagyni. S az űr sötét ismeretlenjében ott lapul még valami, valami, ami talán sokkal nagyobb fenyegetést jelent, mint bármi ember által alkotta borzalom. Az Idegenek.
Az Alien szerepjáték egy pörgős hangulatú, távoli jövőben játszódó akció-horror. A játék története a jól ismert film, A bolygó neve: Halál után néhány héttel kezdődik. A Weyland-Yutani egy felderítő szondája révén felfedez egy addig ismeretlen fajt, a Xenomorphokat, amik végeznek először egy kereskedelmi hajó legénységével, majd kiirtanak egy teljes gyalogsági szakaszt és egy kolóniát. A történetben szereplő karakterek élettörténetük során mind kapcsolatba kerülnek az Idegenekkel, de hozzáállásuk a fajhoz már egyéni értékrendjüktől függ: Profitot látva igyekeznek befogni és értékesíteni őket? Azt teszik, ami sokak szerint az egyedüli elfogadható, és megpróbálják kiirtani ezt a roppant veszélyes fajt? Rajtuk áll.
Az Alien 2179-et 2006 óta most már 5. esztendeje azzal a céllal kezdtük el fejleszteni, hogy egy a filmekhez méltó, hangulatos akció-horror szerepjáték legyen, ami mind szabályaiban, mind karaktereiben egyedi és eltérő az eddig ismert szerepjátékok sokaságától. A játék 5 évnyi fejlesztése után jutottunk el odáig, hogy egy önálló oldalt hozzunk létre alienszerepjatek.hu néven, ami az ingyenesen letölthető szabályrendszer kivonata mellett, olyan hasznos gyűjtőhely, ahol a játék iránt érdeklődők, állandó információkhoz juthatnak, a fejlesztéssel, versenyekkel kapcsolatban. Az oldalon megtalálható a játék teljes szabályrendszere, az általunk megálmodott világról szóló leírások, főbb karakterek, beszámolók, modulok, karakterlap, fórum és még sok minden más.

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://alienszerepjatek.hu ]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához