LFG.HU

SirThomas
események, hírekCimkek
Bár eredetileg egylövetű játéknak indult, a lelkesedésre való tekintettel idén is megszervezzük a Legenda élő szerepjátékot. Ennek a játéknak nagy rajongótábora volt az ezredfordulón, és egy új korszak kezdetét jelentette sokak számára. Az országban ténykedő szervezőcsapatok tapasztalata és ambíciója azóta jelentősen megnőtt, emiatt a játékok jellege a klasszikus harci játékoktól nagyon eltávolodott.

 
A Legenda felélesztésével – szemben a mai tendenciákkal – a régi stílus kedvelőinek szeretnénk könnyed, ámde annál pörgősebb programot biztosítani. Féken tartott szabályrendszer, egyszerű történet, védett területek nélküli játék a nap 24 órájában: újra él a LEGENDA!!!
 
A történet pár héttel az előző epizód után játszódik majd, így tavalyi játékosainknak az alaphelyzet nem jelent különösebb meglepetést. Lesznek azonban változtatások a szabályrendszerben, a karakterek hátterének kialakításában és a történetvezetést illetően. Ezekről, és a jelentkezésről a honlapon és a játék fórumán kaphattok bővebb felvilágosítást.
 
A honlap címe: http://legenda.rpg4.me/
 
A játékot nyár elején tartjuk:  2010. július 2-4.
 
A szervezés költségeit az Ostromjáték Egyesület vállalja magára, így minden játékosunk ingyenesen vehet részt a rendezvényen.
 
Tisztelettel,
 
a Szervezők
 
Link:
 
Illetve képek/videók a tavalyi játékról:
http://get.google.com/albumarchive/pwa/magi4444/Legenda
http://get.google.com/albumarchive/pwa/lobster1978/2009Legenda
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához